Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.799
% 3.35
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.799
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Marathon, Bitcoin ve Madencilik Cihazları Satın Almak İçin 500 Milyon Dolarlık Tahvil İhraç Edecek

ABD’nin en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden Marathon Digital, Bitcoin ve Bitcoin madencilik cihazı almak için 500 milyon dolarlık tahvil ihraç edecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Şirket Pazartesi günü bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada altı ayda bir ödenecek faiz tahakkuk eden ve 1 Aralık 2026’da vadesi dolacak olan tahvil ihracı yoluyla 500 milyon dolar toplamayı planladığını duyurdu. Net gelirlerin ise “Bitcoin veya Bitcoin madencilik cihazlarının satın alınması” gibi amaçlarda kullanılacağı belirtildi. 

Şirketin bu hamlesi, ABD ve dünyanın diğer bölgelerinde Bitcoin madencilik cihazlarına ayrılan bütçenin sonuncusunu temsil ediyor. Marathon Digital ve önde gelen diğer madencilik şirketleri olan Riot, Bitfarms, Hut8 ve Argo, çıkardıkları Bitcoin’leri sermaye harcamalarında kullanmak yerine ellerinde tutmayı tercih ettiler. Daha önce aktardığımız üzere, Kuzey Amerika’nın en büyük altı Bitcoin madencilik şirketinin elinde 20.000’den fazla BTC bulunuyor. 

Şirket şu anda Kuzey Amerika’daki halka açık Bitcoin madencilik şirketleri arasında sahip olduğu 7.453 BTC ile ilk sırada yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version