Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.706
% 3.36
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.706
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Maple, Bitcoin Madencileri İçin Fon Başlattı

Maple, Icebreaker Finance aracılığıyla Bitcoin madencileri için 300 milyon dolarlık kredi fonu başlattığını duyurdu.

Maple, Bitcoin madencilerine fon vermek amacıyla, sahibi olduğu Icebreaker platformunu kullanarak kredi vermeye başladı. Hazırlanan bu fon ile birlikte krediler, Bitcoin madenciliği yapan şirketlere %15 ila %20 arasında faizle verilecek. DeFi kredi kuruluşu Maple’ın bir parçası olan Icebreaker Finance, sunacakları kredinin 12 ila 18 ay aralıklı vadede verileceğini açıkladı.

Madencilerin Kripto Ekosistemini Büyüttüğünü Söyledi

Maple CEO’su Sidney Powell, piyasalardaki dalgalanmaların madencilerin kredi bulmasını zorlaştırdığını savundu. Madencilerin kripto ekosisteminde önemli rol oynadığını belirten Powell, sermayelerinin doğru yerde kullanılacağından memnun olduğunu dile getirdi. Şirket sağladığı bu fonlarla, madenciler için donanım ve güç varlıkları gibi etmen problemlerin çözümünü hedefliyor.

Son düşüşlerden sonra, Bitcoin madenciliği yapan şirketlerin borç yüküne girdiği görüldü. Zamanı gelen kredi ödemelerini yapabilmek için yüklü miktarda Bitcoin satışı yapmak zorunda kaldılar. zamanlarda yaşanılan bu olayları işaret eden Powell, piyasadaki dalgalanmaların borç verenleri geri çektiğini aktardı. Icebreaker Finance CEO’su Gyln Jones, çeşitli güvenli paketler gerektiğini ve bunu sağlayacaklarını belirtti.

Kripto piyasası için toparlanma sürecinin geldiğini savunan Maple, ekonomik yapısı güçlü şirketlere fon sağlayacağının altını çizdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir