Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$61.298
% 0.33
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.298
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

LPT, AUDIO ve NMR Fiyat Analizi

LPT AUDIO ve NMR Fiyat Analizi

BBitcoin yükselmeye devam ediyor ve bu da kripto piyasasını yükseltiyor. Bugün bazı kripto paralar diğerlerinden öne çıkıyor. LPT, AUDIO ve NMR piyasadaki sıcak paralar. Dirençler ve destek seviyeleri nelerdir? İşte piyasadaki Fiyat Analizi ve detaylar.

LPT, AUDIO ve NMR Fiyat Analizi

LPT Analizi:

LPT Fiyat Analizi 2

Bugün anormal bir yükseliş yaşadı. TradingView verilerine göre şimdiden %45 artış gösterdi. LPT 8$’dan 14$’a tırmandı ve şu anda 11,6$’dan işlem görüyor. Bu yükseliş trendi, LPT yatırımcılarına sadece birkaç saat içinde yüzde 40’ın üzerinde bir kazanç sağladı. Bitcoin’in hareketlenerek 50.000 dolar bandına ulaşması LPT yatırımcılarını memnun etmiş olmalı.

LPT’nin şu anda bulunduğu fiyat bandına göre destek konumu 10,5 dolar iken direnci 14 dolar.

AUDIO Analizi:

AUDIO Fiyat Analizi

TradingView verilerine göre AUDIO şu anda 0,25 dolardan işlem görüyor. Bugün AGIX yaklaşık %6 yükselerek yatırımcılarını mutlu etti. AUDIO’nun şu anda bulunduğu fiyat bandına göre destek konumu 0,20 dolar iken direnci 0,25 dolar.

NMR Analiz:

NMR Fiyat Analizi

NMR son 3 haftadır devam eden yükseliş trendinde 29 dolara kadar ulaşmayı başardı. Yaklaşık 3 hafta içerisinde NMR 16 dolardan şu anda bulunduğu 29 dolara kadar tırmandı. Bugün ise yaklaşık yüzde 10’luk bir artış yakaladı.

Şu anki fiyat bandına göre destek seviyesi 24 dolar, direnç seviyesi ise 32 dolar bandı.

Bitcoin’in 52 bin doları aşması ve piyasaya para akmasıyla birlikte altcoinler yükselişe geçti. Ancak piyasadaki olası kötü bir veri de başta Bitcoin olmak üzere tüm kripto paralarda düşüşlere yol açabilir.


Ek olarak, içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edin!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir