Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.613
% 3.76
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.613
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Litecoin (LTC) Fiyatı Son 24 Saatte Yaklaşık %20 Arttı!

Litecoin (LTC), son 24 saatte yaklaşık %20 oranında değer kazandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin ve kripto para piyasası rallisinin ardından Ethereum, Litecoin ve Cardano gibi klasik altcoinler güçlü bir pozitif fiyat hareketiyle karşı karşıya kaldı. Litecoin için son 48 saat, son 80 günün en verimli saati oldu.

Son 48 saat içinde, “kripto para piyasasının gümüşü” 200 gün içinde ilk kez 240 doları aştı. Daha önce, 13 Eylül’de Litecoin, 240 dolarlık direnci test etti ancak ardından hızla geri çekildi. Bu yükseliş, Walmart’ın Litecoin ödemelerini kabul ettiğine dair yanlış bir söylenti nedeniyle yaşanmıştı. Bu nedenle haber yalanlandıktan sonra geri çekilme yaşandı.

Kaynak: TradingView

CoinGecko verilerine göre LTC, son 24 saatte %18 oranında yükseliş yaşadı. Piyasa, LTC’nin oradan geri çekilip çekilmeyeceğine veya büyümesine devam edip etmeyeceğine henüz karar vermedi, ancak son altı saat içinde fiyatlar bir sonraki büyük direnç olan 250 doları test etmeden yerel zirvede konsolide oluyor. LTC, şu anda 247 dolardan işlem görüyor.

Zincir üstü veriler

Litecoin zincir üstü verileri, en büyük direncin geçildiğini gösteriyor. IntoTheBlock verilerine göre en güçlü satış hacmi 212 dolardan gerçekleşti. Fiyatların önemli ölçüde artmasıyla birlikte, Litecoin sahiplerinin neredeyse %20’si “In the Money” bölgesine girdi veya şu anda kripto paralarını gerçekleşmemiş bir kârla elinde tutuyor.

Piyasa verilerine ek olarak, Litecoin sirkülasyonu günde 1,25 milyon token’a ulaştı. Fiyat artışını neredeyse her zaman bir ağ etkinliği artışı izler; bu, daha fazla trader veya yatırımcının varlıklarını borsalardan aldığını veya çektiğini gösterir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir