Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.371
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.371
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Linkin Park Grubunun Kurucusu, Tezos’ta NFT Serisini Yayınlayacak

Dünyaca ünlü Rock grubu Linkin Park’ın kurucusu ve grubun gitarist/vokalisti Mike Shinoda, yeni müziklerini Ziggurats adlı NFT koleksiyonu olarak yayınlayacağını ve bunun Tezos’ta olacağını duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ziggurats, her biri benzersiz müzik ve kapak resmine sahip 5000 mini mixtape koleksiyonudur. 5.000 parçalık serinin tamamı projenin web sitesi ziggurats.xyz’den satılacak.

Linkin Park’ın kurucu üyelerinden Mike Shinoda, yetenekli bir müzisyen olmasının yanı sıra hem bir sanat koleksiyoncusu hem de bir sanat yaratıcısı. Bir süredir NFT’lere ve olası kullanım durumlarına derin bir ilgi gösteriyor.

Shinoda, NFT toplamaya başlarken, birkaç NFT’yi de çok uygun fiyatlarla sattı. Son satışı müzayede yoluyla yapıldı ve en yüksek teklif olan 2.750 XTZ ile sonuçlanan bir ihaleyle sonuçlandı.

Shinoda, bir süredir NFT sektörüyle ilgili olduğunu, tekniklerini bildiğini ve Tezos NFT sahnesinin gerçek bir parçası olduğunu söylemek mümkün. Tezos üzerindeki çabalarını bir sonraki seviyeye taşıdığını görmek hayranlarını daha da heyecanlandırıyor.

Ziggurats NFT Koleksiyonu

Ziggurats’ı NFT olarak yayınlayacağını duyuran Mike Shinoda, koleksiyonunun Tezos blok zincirinde piyasaya sürüleceğini aktardı. Serinin 2 Aralık’ta NFT olarak basılacağını, 3 Aralık’ta akış için mevcut olacağını bildirdi.

Koleksiyondaki şarkı yaklaşık yedi dakika uzunluğundadır. Müzik, üretken bir program tarafından yeniden düzenlenecek ve rastgele farklı bestelerde bir araya getirilecek olan müzikal katmanların bir varyasyonundan oluşacaktır. 5.000 parçalık serinin tamamı projenin web sitesi ziggurats.xyz’den satılacak. NFT başına fiyat 15 XTZ olacak ve tüm seri tükenene kadar NFT’lerin içeriği açıklanmayacak. Çoğu üretken NFT serisinde olduğu gibi, bazı NFT’lerin diğerlerinden daha nadir olduğu seviyeleri olacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version