Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.672
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.672
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

LINK, Son 24 Saatte Ethereum Balinaları Arasında En Çok İşlem Gören Token Oldu

Chainlink (LINK), güçlü fiyat hareketiyle yatırımcıları etkileyemese de, balinalar hala onunla trade yapmakla ilgileniyor gibi görünüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

WhaleStats’e göre Chainlink (LINK), en büyük 1000 Ethereum cüzdanı arasında en çok işlem gören kripto para birimi oldu. Token’ın hacmi yaklaşık olarak 2 milyon doları buldu. Son 24 saat içinde balinalar, SHIB, CRO, OKB ve diğerleri gibi daha ünlü tokenlerden daha fazla Chainlink trade’i yapmayı seçti. Holding lider tablosuna göre Chainlink, ağdaki en büyük cüzdanlar arasında 380 milyon dolarlık holding ile altıncı sırada kaldı.

Geçen hafta, balinalar hem Bitcoin hem de altcoin piyasalarında gerçekleşen küresel piyasa düzeltmesi nedeniyle daha önce açılmış pozisyonlarının çoğundan çıktı. Balinalar için en popüler token hala SHIB olmaya devam ediyor.

Ne yazık ki LINK sahipleri için token, değerinin %7’sinden fazlasını kaybederken, hafta sonu yaklaşık %9’unu geri kazandı. Devam eden satış, Bitcoin’in fiyat hareketine bağlı olabilir. Dijital altın da hafta sonu yaklaşık %4 kaybetti. Bazı analistler, kripto para piyasası düzeltmesinin finansal piyasalardaki küresel riske bağlı olabileceğini belirtiyor.

Yazının yazıldığı sırada, LINK 27,46 dolardan işlem görüyordu ve değerinin %3’ünü kaybetmiş durumda. Geçen ay, Chainlink, Bitcoin yeni zirveyi test ettikten sonra 10 Kasım’da ulaşılan yerel zirvenin %17’sini ve %30’unu kaybetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version