Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.003
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.003
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

LBank, Slerf’e 1400 SOL Bağışladı!

Solana ağındaki memecoin furyasına katılan kripto paralardan olan Slerf‘e LBank bağış yaptı. Geçtiğimiz günlerde kullanıcıların göndermiş olduğu Solana’ları yanlışlıkla yaktığını ve geri dönüşünün olmadığını açıklayan memecoin ekibi Slerf, LBank’tan 1400 SOL bağış aldı.

LBank, Slerf‘e 1400 Solana bağışladığını açıkladı. Bununla birlikte borsa memecoin’in cüzdan hesabının da kontrol edeceğini açıklamalarına ekledi. Slerf’in yaptığı “yakım” hatasının ardından birçok borsa kripto kullanıcılarına paraları bir şekilde iade etmeye çalışıyor. Slerf ekibi ön satış için gönderilen Solana’ların yakıldığının ve herhangi bir dönüşünün olmadığını açıkladıktan sonra kullanıcılardan tepkiyle karşılandı.

Bununla birlikte LBank 1400 SOL bağışlarken, Bitget, BingX ve HTX borsaları Slerf alım satımlarından alınan komisyonların Slerf ön satışına katılan kullanıcılara verileceğini açıkladı. Bunun yanı sıra BingX World Debut token’larını Slerf alamayan kullanıcılara airdrop yapacağını da ekledi.

Kripto para piyasasında fiyatlar düşmeye devam ederken memecoin çılgınlığı da sürüyor. Birçok kullanıcı düşüş sebebiyle para kazanabileceği başka alanlar ararken Solana ağındaki memecoin’lerle tanışıyor. Bununla birlikte bazı memecoin’lerde yaşanan rug pull olayları da piyasanın güvenilirliğine gölge düşürmekte.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version