Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.615
% 1.91
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.615
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Lazio Fan Token ($LAZIO) Nedir?

Lazio Fan Token ($LAZIO), Binance tarafından İtalyan Futbol Kulübü Lazio için özel olarak oluşturulan bir kripto para birimidir. BEP-20 olarak dizayn edilmiştir. BEP-20 token, Binance Akıllı Zinciri üzerinde yer alan ve belirli standartları takip eden kripto paralara verilen isimdir.

Kulübün taraftarları, özel avantajlardan yararlanmak ve kişisel taraftar deneyimlerini zenginleştirmek için LAZIO satın alabilirler. Lazio, bu tokenı çıkararak blok zinciri teknolojisiyle desteklenen yeni taraftar katılımı yöntemlerini keşfetmeyi umuyor.

LAZIO Fan

Lazio Futbol Kulübünü Tanıyalım

Società Sportiva Lazio, 9 Ocak 1900’de İtalyan Ordusu mensupları tarafından kurulmuş bir Roma kulübüdür. Mavi-beyaz renklere sahip kulübün simgesi kartal, takma isimleri ise “Biancocelesti”dir. Ezeli rakibi AS Roma olup bütün derbilerden farklı olarak bu iki kulüp arasındaki siyasi görüş ayrılığı rekabeti kine dönüştürmektedir. Maçlarını 82,000 kişilik Olimpiyat Stadyumu’nda oynarlar.

Lazio Fan Token ekosistemi nedir?

Lazio Fan Token, tüm Lazio taraftarları için taraftar deneyiminde devrim yaratmak üzere tasarlanmış bir BEP-20 yardımcı tokenıdır.

Token, Lazio taraftarlarına takım oylamalarına katılma, dijital koleksiyon ürünlerine erişme, NFT satın alma ve taraftar ödülleri ile harika deneyimlere bağlı oyunlaştırma özelliklerinin keyfini çıkarma imkanı veriyor.

Lazio Fan Token, Binance Fan Token Platformundan yararlanan kripto destekli tek noktadan katılım ve yönetim çözümleri sunarak Lazio ile taraftarları arasındaki ilişkiyi yeniden şekillendirmeyi amaçlıyor.

Binance Taraftar Tokenları, Lazio taraftarlarına tuttukları takımla etkileşime geçmeleri ve büyümeleri için heyecan verici ve devrim niteliğinde yollar sunarak onları daha da güçlendiriyor. Kulüp ayrıca, oylama, bağış, e-ticaret, NFT satın alımları ve daha fazlasını mümkün kılarak hizmet tokenını ekosistemine dahil edebilir.

Lazio Fan Token ($LAZIO) Fiyatı ve Piyasa Verileri

Lazio Fan Token’ın fiyatı 25 Mayıs 2023 itibariyle 2,35 dolardır. 24 saatlik işlem hacmi ise $2.718.770 dolardır. Mevcut CoinMarketCap sıralaması 610’dur ve şu anki piyasa değeri $20.238.448 dolardır. Dolaşımdaki arzı 8.600.000 LAZIO ve maksimum arzı 40.000.000 LAZIO’dur.

Lazio Fan Token ($LAZIO) Nasıl Satın Alınır?

Lazio Fan Token’ı satın almak için Binance Global veya Binance TR borsasına üye olmanız gerekmektedir. Binance TR borsasında Türk Lirası ile, Binance Global borsasından ise USDT, BUSD ya da Türk Lirası ile satın alabilirsiniz.

lazio fan token

Fan token’lar ile işlem yapmadan önce Para Mühendisi kanalımızda olan eğitim serimizi izlemeyi unutmayın!!

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir