Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.304
% 1.96
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.304
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

LayerZero Airdrop Sinyali Verdi!

LayerZero Airdrop Sinyali Verdi!, LayerZero Token, LayerZero faundation

Airdrop beklenen projeler arasında ön sıralarda bulunan LayerZero, kripto topluluğuna “Airdrop Geliyor” dedirten bir adım attı.

Kripto piyasalarının son günlerdeki olumlu havası ve “Boğa geldi” söylemlerinin artmasıyla birlikte, kripto topluluğu uzun süredir beklediği Airdrop müjdesini LayerZero’dan almanın heyecanını yaşıyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Kripto Piyasasında Long ve Short Nedir?

Twitter’ın yeni adıyla X platformu üzerinden yayılan bilgilere göre, LayerZero projesi layerzero.foundation web adresi için SSL sertifikası aldı.

Airdrop, LayerZero Airdrop, SSL, LayerZero Faundation

Bu durum aslında web sitelerinin kullanıcılara açılmadan önce yapılan bir işlem, ancak daha önce Arbitrum airdropu öncesinde kendi web sayfası için aynı sertifikayı almıştı. Bu gelişme, kullanıcıların LayerZero için Airdrop beklentilerini artırdı. SSL (Güvenli Yuva Katmanı), internet üzerindeki bilgi transferini şifreleyen bir güvenlik protokolüdür.

Kripto topluluğunun heyecanını artıran bir diğer gelişme ise bir Faundation’ın kurulması. Bilindiği üzere, bir Faundation kurulması, projenin bir token çıkarması gerektiği anlamına gelir. Sadece bu bilgi bile topluluğu heyecanlandırmaya yetti.

LayerZero tarafından yazının yayınlandığı anda, konu ile ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Son olarak, LayerZero için potansiyel Airdrop kazanmanızı sağlayacak görevleri öğrenmek için bu yazımıza göz atabilirsiniz.

Sizce LayerZero Airdrop yapacak mı? Güncel Airdrop gelişmeleri için Airdrop Mühendisi hesabını takip edebilirsiniz!

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version