Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$60.796
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 60.796
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

LayerZero Airdrop Kontrol Sitesini Açtı

LayerZero

Uzun zamandır beklenen LayerZero airdrop’u için hak kazanıp kazanmadığınızı kontrol edebileceğiniz bir site açıldı. LayerZero Vakfı tarafından oluşturulan bu sitede, airdrop için seçilen 1.28 milyon cüzdan listesine de ulaşabilirsiniz.

LayerZero CEO’su Bryan Pellegrino, son dönemde artan Sibil hesapları ile mücadele için yapılan önlemlere rağmen, airdrop’a olan ilginin yüksek olduğunu ve 1.28 milyon cüzdanın hak kazandığını açıkladı.

Peki airdrop’ta kimler hak kazandı? LayerZero Labs CEO’su Pellegrino, X üzerinden yaptığı açıklamada, airdrop’ta işlem sayısı, başlangıç tarihi ve diğer kullanıcı hareketleri gibi kriterlerin göz önünde bulundurulduğunu söyledi.

Coinbase Lansman Öncesi Piyasalarını Açtı: Yeni Yatırım Fırsatları

Mayıs başında Pellegrino, airdrop için seçilecek cüzdan sayısının en fazla 800 bin olacağını tahmin etmişti. Bu tahminin oldukça üzerinde kalan 1.28 milyon cüzdanın seçilmesi, airdrop’a olan ilginin yüksekliğini gösteriyor.

LayerZero, geçtiğimiz haftaki bir sosyal medya paylaşımında airdrop’un 20 Haziran’da gerçekleşeceğine dair bir ipucu vermişti. Bu tarih resmi olarak teyit edilmese de, birçok yatırımcı airdrop’un bu tarihte gerçekleşmesini bekliyor.

Pellegrino ayrıca, 1 milyar adetlik LayerZero token arzının %23.8’inin topluluk ve ağ üzerinde uygulama geliştirenlere dağıtılacağını da açıkladı. İlk gün topluğa sadece %8.5’lik token gönderilecek, kalan tokenlerin dağıtımı ise 36 ay boyunca kademeli olarak gerçekleştirilecek.

Airdrop’u kontrol etmek için: https://dune.com/datafi/layerzero-airdrop-checker

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

LayerZero Airdrop Kontrol Sitesini Açtı” te bir düşünce

  1. Pingback: Binance Yeni Bir Altcoin Listeliyor: LayerZero (ZRO)! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir