Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.560
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.560
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

KyberSwap Hacklendi! Hacker’a 4.6 Milyon Dolar Teklif Edildi!

kyberswap hack

KyberSwap, 22 Kasım tarihinde hacklendi, hacker tarafından gerçekleştirilen ve 46 milyon dolarlık bir zarara yol açan saldırının ardından hacker’a %10 ödül teklif etti.


KyberSwap, 23 Kasım’da kullanıcılarına, likidite çözümü KyberSwap Elastic’in ele geçirildiği konusunda uyarıda bulunarak para çekmelerini önerdi. Saldırgan, 22 Kasım’da yaklaşık 20 milyon dolar değerinde Wrapped Ether (wETH), 7 milyon dolar değerinde Wrapped Lido-staked Ether (wstETH) ve 4 milyon dolar değerinde Arbitrum (ARB) ele geçirdi.

Daha sonra, bilgisayar korsanı ganimeti Arbitrum, Optimism, Ethereum, Polygon ve Base dahil olmak üzere çeşitli zincirlerde transfer etti.

Çalınan fonları sakladıktan sonra bilgisayar korsanı, KbyerSwap geliştiricilerine, çalışanlarına, DAO üyelerine ve LP’lere yönelik zincir üzerinde bir mesaj yazdı ve “Pazarlıklar birkaç saat içinde tamamen dinlendiğimde başlayacak” dedi.

Her iki tarafın da bir gün boyunca sessiz kalmasının ardından KyberSwap hacker’a yanıt vererek çalınan fonların %90’ının iade edilmesini talep etti.

Ekip hacker’ın yaptıklarını kabul etti ve “Masada, tüm kullanıcıların fonlarının güvenli bir şekilde iadesi için, kullanıcıların hack’iniz tarafından kendilerinden alınan fonlarının% 10’una eşdeğer bir ödül var. Ama ikimiz de bu işlerin nasıl yürüdüğünü biliyoruz, o yüzden sadede gelelim ki siz ve bu kullanıcılar hayatınıza devam edebilesiniz.” cümlelerini kullandı

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version