Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.981
% 6.24
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.981
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kurumsal Para, Bu 4 Altcoin’e Akıyor: Bu 3’ünden ise Çıkıyor!

Kripto piyasalarındaki kurumsal yatırımcılar arasındaki düşüş hissi, soğuyor gibi görünüyor. Ancak son zamanlarda BTC ve altcoin yatırım ürünlerinden milyonlarca dolarlık çıkışlar oldu.blog.coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

CoinShares: BTC ve altcoin yatırım ürünlerinden çıkış oluyor!

Dijital varlık yöneticisi  CoinShares’e göre, kripto yatırım ürünlerinden geçen hafta 73.000.000 dolarlık çıkış yaşandı, bu da arka arkaya beşinci haftadır çıkış yaşandığını gösteriyor. CoinShares konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Dijital varlık yatırım ürünlerinden çıkışlar, haftalık toplam 73 milyon ABD doları rekoru kırdı ve bu çıkışların beşinci haftasında toplam 532 milyon ABD doları oldu.

Piyasa değerine göre en büyük kripto para olan Bitcoin  (BTC), kurumsal yatırımcılar arasında en ağır çıkışları yaşadı. CoinShares konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin, son beş haftanın dördünde toplam 317 milyon ABD doları olmak üzere toplam 55 milyon ABD doları çıkış gördü.

Büyük eller bu 4 altcoin’e giriyor ve bu 3’ünden çıkıyor!

Lider altcoin Ethereum  (ETH), geçen hafta 30.000.000 dolarlık çıkışların acısını hissetti. Dijital varlık yatırım ürünlerindeki son çıkışlar ağır oldu, ancak   geçen hafta 207.000.000 dolarlık bir satıştan sonra sakinleşiyor gibi görünüyor. Bir kripto para ise son haftalarda yaşanan çıkışlardan nispeten etkilenmedi. Genel düşüş eğilimine rağmen Solana (SOL), son üç ayda yalnızca iki haftalık çıkış yaşadı.

Solana, geçen hafta 5,4 milyon ABD doları tutarında girişle yatırımcıların favorisi olmaya devam ediyor ve Ağustos 2021’den bu yana yalnızca iki haftalık çıkış gördü. ETH, BNB ve DOT çıkış yaşayan altcoin’ler arasında. LTC, SOL, ADA ve XRP ise giriş yaşayan altcoin’ler arasında yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir