Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.797
% 1.53
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.797
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Coinbase Yeni Bir Altcoin Listeliyor: Fiyat Roketledi!

Bitcoin’in (BTC) gücünden yararlanmaya çalışan bir altcoin, ABD’deki en iyi kripto borsası olan Coinbase’den destek aldı. Stacks (STX) borsaya ekleniyor ve fiyatı haberin etkisiyle aniden yükseldi. blog.coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Coinbase yeni bir altcoin listeliyor: Stacks (STX) nedir?

Yeni bir duyuruda Coinbase, likidite koşullarının karşılanması durumunda Stacks (STX) ticaretinin 19 Ocak Çarşamba günü borsada başlayacağını söyledi. Stacks, Proof of Transfer adı verilen iki zinciri kapsayan konsensüs mekanizmasıyla Bitcoin’e bağlı açık kaynaklı bir Blockchain’dir.

Bu mimari sayesinde Stacks, Bitcoin’in güvenliğinden yararlanmayı ve farklı bir Blockchain olmasına rağmen merkezi olmayan uygulamaların (dApps) Bitcoin’in durumunu kullanmasını sağlamayı hedefliyor. Stacks web sitesine göre proje, geleneksel olarak diğer Blockchain’ler için ayrılmış Bitcoin’e bir dizi yeni kullanım durumu getirmeyi amaçlıyor.

Dünya standart olarak Bitcoin’e yaklaşıyor ve Bitcoin etrafındaki kullanım örneklerine olan talep artıyor. Çoğu pasif bir değer deposu olarak Bitcoin’e kilitlenmiş yüz milyarlarca sermaye var. Bitcoin ile rekabet etmek yerine Stacks, Bitcoin destekli krediler, Bitcoin DeFi veya Bitcoin’inizi NFT’leri takas etmek için kullanma gibi bBtcoin sahipleri için yeni kullanım durumları sağlayabilir.

Coinbase’in listeleme haberinin ardından STX patladı!

Coinbase’in listeleme haberinin ardından STX, yaklaşık %35 artışla 2.64 dolara kadar yükseldi. Birkaç saat içinde %35’lik bir kazanç kaydettikten sonra, STX soğudu ve şu anda yazı yazarken 2.15 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir