Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.945
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.945
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Kullanılması Gerekli Bitcoin Mobil Uygulamaları ! Paribu,Coinmarketcap Cyptocom, BinanceTrustwallet

Arkadaşlar hepinize merhaba. Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum. Bugün size kripto para kullanıcılarının telefonda olması gereken uygulamalar göstericem ben en çok kullandığım uygulamalardan bir tanesi tabiki de bains arkadaşlar. binance da en çok alım satım işlemleri burada olduğu için kripto para var, bayım kullanıyorum. Kayıt dünkü ve herhangi bir indirme linki aşağıda arkadaşlar. Onun dışında bunu playstore, appstore gibi. Yerlerden bulabilirsiniz. Bayan istanb, aynısını haricinde arkadaşlar şöyle kapatalım, bununla kapatalım, aynısın haricinde bütün maks ve yerel olarak borsalar bir tek sen btc türk borsaları uygulamalarının kullanıyorum tablonun dışında borsa olarak40.com var arkadaslar40.com da. H 49 m arkadaşlar 49 uda ada biliyorsunuz 50 $ hediye veriyor.

https://youtu.be/WBVwKNnNYoI

Bu ödül 25 dolara düşecek. Buradan kayıt referans koduyla aşağıdan kaydolabilirsiniz. Karta açmanız lazım. Burada kartı var, bunda geçiyoruz. Onun dışında banka uygulamaları kullanacaksınız. Tabii ki onları normal. coin var olabilecek sonuç onun dışında transfer vardır. Asfaltı cüzdan olarak kullanıyorum. Herhangi bir. Işte toplumlar burada saklayabilirim, tv tavuk göndermiş mesela birçok defa bir halk göndermiş. Gördüğünüz gibi işte us buraya atıp dolanıp atabiliriz. Burada alım satım yapabiliriz. Onun dışında. Onun dışında. Kullandığım balıkları arkadaşlar papara kullanıyorum çünkü papa da 07:24 bayan istanbul komik para bozuk çekebiliyorum. Koyma kökten bahsedeceğim. Koy market hep. En önemlisi, çünkü neden? Fiyatları olsun işte yıllık bir yıl önceki fiyatları olsun. Günlük değişimler olsun. Burada portföyde oluşturabiliyorsunuz. Bu şekilde en çok kazanan ve en çok kaybedenler görebiliyorsunuz. Burada en iyi en iyiler dedi. En yüksek. Market tip olanları görebiliyorsunuz izleme listesi oluşturup istediğiniz toplumları izleyebiliyorsunuz. O gün kaç ne kadar olmuş? Haberleri buradan görebiliyorsunuz. bir portföy oluşturabiliyorsunuz. Tablo bu portföyü öylesine oluşturdum. Buraya portföye ekle diye biliyorsun işte bir bit ecem var. Gibisinden portföy takip yapabiliyorsunuz, en iyisi ol. Onun dışında haberleri söyledik. Burası arkadaşlar oldukça iyi. Colmar tepe uygulaması çok güzel bence. Her şeyi anında görebiliyorsun, karşılaşabiliyorsunuz, toplumlar birbirleriyle. Fiyat alarmı oluşturabiliyorsunuz. Tabi hesap açmanız lazım. bir diğer uygulamaya geçelim ve cüzdan arkadaşlar metrobüs kullanıyorum. Mehmet cüzdanda oldukça burada gördüğünüz gibi birazcık tarım varmış, 40 dolarlık. Burası da 40 top aracına aldı. Para bu yerel uygulamalardan para bunu kullanıyorum. Cüzdanda şu anda bir şey yok. Çünkü para alıyor. Sadece Türk Lirası alım satım işlemleri için hem para 07:24 alım satım pardon 07:24 para transferi olduğu için yani ücretsiz para transferi bankalar arası ücretsiz para transferi var. Bolts öylesine kullanıcı indirdi bir şey. Arkadaşlar video izlediğin için teşekkür ederim. Kanala abone olmayı ve beğenmeyi aşağıdaki linklerden youtube kanalımızı telegram kanalımızdan gelmeyen unutmayın hepinize iyi günler. 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir