Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.594
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.594
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Binance’ den Komisyonsuz Hızlıca Bankaya TL Çektik (Kronometre tuttuk.) Kar’ ını Realize Et!

Arkadaşlar merhaba youtube kanalımıza hoş geldiniz. Bugün sizlere yeni başlayanların bana çok sorduğu minimum transfer ücretleri ile bankamıza nasıl kripto para çekebiliriz sorusunu yanıtlamak için bu videoyu çekiyorum. Bildiğiniz gibi son 12 haftada bitcoin fiyatları 12.000 dolardan 18000 dolarlara çıktı. Ethereum 410 dolarlardan 480 dolarlara çıktı ve ben de haliyle güzel bir kar elde ettim. Şimdi ettim karları kar realizasyonu yapacağım arkadaşlar. Kar realizasyonu nedir? Kripto paralarda veya borsada yaptığımız karların belli bir kısmının nakit olarak çekmektir. Yani bankamıza koyacağız. Borsa kripto para borsalarından çekip bankamıza koyacağız ve içimiz daha rahat edecek. Neden kare zasyon yaptım ben çünkü stop oldum arkadaşlar. Bitcoin 18500 dolara çıktığında ben 18.000 dolara stoploss koydum ve benim topum çalıştı. Şuan bitcoin fiyatı 17.500 $ falan. Ben stop olduğum için ve 12 haftadır çok yoğun bir şekilde tre alsat yaptığım için biraz kafamı rahatlatmak amacıyla ettiğim karları banka hesabıma çekip kendimi ödüllendireceğiz. Yani kâr realizasyonu yapacağım. Bildiğiniz gibi kar cebe yakışır arkadaşlar. Kripto paralarda ettiğiniz karı çekmeden oker sizin değildir. O para sizin değildir. Ne zaman benim cebime para girdiğinde banka hesabıma girdiğimde diyorum ki bu para ben gerçekten kazandım diyorum. Kar realizasyonu yapmamızdaki amaçlarından biri. Bitcoin’in düşme ihtimali altcoinler düşme ihtimali, diğeri ise daha sağlıklı kafayla işlem yapmamı sağlayacak. Bu olay şimdi çektiğin parayla atıyorum kendime bir hediye alacağım, böyle kafam rahatlayacak, daha rahat kararlar verebileceğiz. Ondan size de kar realizasyonu öneriyorum. Şimdi paramızı çekelim arkadaşlar. Benim elimde şu anda ripple var şuradan. Barnes borsasında victoria kısmı seçiyorsunuz. Bitti dediğimiz para çekme, kripto para çekme xrp seçelim arkadaşlar xrp. Ripple seçtim. Şimdi bize bir repo adresi soruyor. Bu adresi adres içinde ben bugün tr binance borsasını kullanacağım. Neden tr binance borsasını kullanacağım? Çünkü binance tr binance borsasına kripto para aktarımları ücretsiz.

https://youtu.be/EbrHZUUcHow

Tr binance dediğimiz borsa binance borsasının türkiye versiyonu türkiye için açtığı özel bir borsa şimdi bir de 10 a girelim. Orada da depozit adresimizi seçeceğiz. Şu xrp seçiyoruz, xrp. Yazdık. Tamam tarzı ve adresi unutma diyor. Şimdi bir adresi adresi kopyala diyorum, kopyaladım. Ve burada alıcı adresine yapıştırıyorum. Şu data kısmını da kesinlikle unutmayın. Çünkü option aldı ama zorunlu yani tadı da kopyaladı que şimdi geri geliyoruz. Geldik. Repo çok hızlı bu arada arkadaşlar hızlı olduğu için ve komisyonları genel olarak düşük olduğu için biz bunu kullandık. Sabret diyorum. Repo normalde düşük bir ücret alıyor. Şurada gördüğünüz gibi 00:25 veya başka borsalara göre bir de olabiliyor değişiyor. Fakat binance borsasından binası tr binası aktardığım için f ücreti 0 apple şimdi kod isteyeceğim ben sonra google etiketler gireceğim ve yaklaşık 12 dakika içinde TR binasına gelir. Oradan da banka hesabınıza çekmeyi size gösteririm. Transfer onaylandı arkadaşlar ve şimdi de kronometreyi başlatıyorum. Evet, arkadaşlar para geçti bakalım kaç saniye olmuş? Yani yaklaşık 40 saniyede geldi. Arkadaşlar 30 05:40 saniyede paramız geçti bu kadar kolay ve 0 komisyon ödedik. Şimdi bu paramızı türk lirasına çevireceğiz. Arkadaşlar bu çevirme işlemi de ücretsiz. Çünkü tr binance borsası yeni açıldığı için komisyon alım satım komisyonlarına sıfırladılar. Alım satıma giriyorsunuz ripple kısmına. Buradan tr türk lirasına çevireceğiz. Buradan raporları satacağım. Şimdi elimizdeki pulları sattık arkadaşlar. Şimdi çekme kısmına geliyoruz ve r olarak. Yaklaşık 2100 liramı, banka hesabımıza çekeceğiz. Buradan ibda seçeceğim. Bana da seçtim. Işlem ücreti 3 lira. Şimdi anında banka hesabıma da gelecek. Onayla diyorum bu arada adresi kaydet tipi bağınızı kaydetmemiz gerekli onayla diyorum. 2.000 2.110 lira 2.107 liraya düşecek diye onayla bankaya geçmesiyle yaklaşık 12 dakika sürüyor. Ve bu işlemi bu kadar kolay bir şekilde bu kadar az komisyon da tamamlamış oluyoruz. Bitcoin ve kripto para dünyasında kazandığınız paralarla kar realizasyonu yapmayı kesinlikle unutmayın. Bu size bir motivasyon sağlar, kafanızı rahatlatır, daha mantıklı kararlar alırsınız ve riskinizi daha minimum tutarsınız. Kendinize iyi bakın video ile katıp kanala abone olmayı unutmayın. Herkese bol kazançlar diliyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir