Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.076
% 3.57
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.076
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Kullanıcılar, Metaverse Teknolojisinin Sosyal Hayatı Değiştireceğine İnanıyor

Metaverse

Yapılan bir ankete göre kullanıcılar, metaverse teknolojisinin eğlence ve sosyal hayatı değiştirebileceğine inanmakta.

Metaverse kavramı gün geçtikçe ana akımın ilgisini çekmeye devam ediyor. Kripto sektörü ise bu alanda proje üretmeye oldukça hevesli. Web3 ve blockchain teknolojisinin gelişmesiyle birlikte kullanıcılar sanal evrenlerin yakın bir zamanda hayatımıza girebileceğini düşünmekte.

Geçen yılki çalkantılı dönemlerden sonra hem kullanıcılar hem de yatırımcılar, metaverse sektörüne oldukça ilgi duyuyor.

Metaverse, Sosyal Hayatı Değiştirecek

2022’nin Aralık ayında CoinWire tarafından 10 bin katılımcı ile yapılan bir anket, sanal evrenlerin sosyal hayatı etkilemeye hazır olduğunu gösterdi.

Katılımcıların %69’u, metaverse’ün eğlenceye yeni bir bakış açısı getireceğini ve sosyal hayatı değiştireceğine inanmakta.  Aynı zamanda katılımcıların büyük bir çoğunluğu sanal evrenlerin finans, ve eğitim sektörünü değiştirebileceğine inanıyor.

Ayrıca ankete göre, metaverse yatırım yapan katılımcıların yarısından fazlası, bir kripto para birimine sahip. Ankette, metaverse inovasyonu en yüksek ülke Amerika Birleşik Devletleri oldu. ABD’yi sırasıyla  Çin ve Hindistan, takip ediyor.

Anket ayrıca, her 10 katılımcıdan neredeyse 9’unun Web3 terimini duymuş olmasına rağmen, %52’sinin bir şeyin “Web3” olarak adlandırılmasının gerçekte neyi içerdiğine dair bilgiye sahip olmadığını gösteriyor.

Ayrıca bir çok yatırımcının aksine kullanıcıların %60’tan fazlası sektöre daha fazla düzenleme uygulanmasını istediklerini söyledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir