Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.373
% 0.87
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.373
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

KuCoin Labs, Metaverse Projeleri İçin 100 Milyon Dolarlık Bir Fon Başlattı

KuCoin Labs, erken dönem metaverse projeleri için 100 milyon dolarlık bir fon başlattıklarını duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Önde gelen kripto varlık alım satım platformlarından biri olan KuCoin’in yatırım kolu olan KuCoin Labs Çarşamba günü bir duyuru yaptı. Duyuruda erken dönem metaverse projelerine 100 milyon dolarlık bir fon başlattıklarını açıkladı. Fon ayrıca blokzinciri tabanlı oyunları, NFT projelerini ve diğer dAppleri de destekleyecek. KuCoin Labs başkanı Lou Yu fonun daha özel ve güvenli bir metaverse ekosistemi kurması gerektiğini söyledi ve ekledi:

“Metaverse alanı, altyapılar ve halen geliştirilmekte olan temel teknolojilerle yeni başladı. Bu nedenle, bu alanda çeşitlendirilmiş start up projelerini destekleyerek metaverse altyapısı oluşturmaya ve ilk aşamada genel ekosistemi hızlandırmaya odaklanacağız… Güvenlik ve gizlilik sorununun, daha fazla geliştirilmesinin önündeki engellerden biri olduğunu düşünüyoruz ve Web 3.0’a dayalı daha güvenli ve gizliliği koruyan Metaverse ekosisteminin inşasını destekleyerek sorunu çözmeyi umuyoruz.”

Platform geçtiğimiz Nisan ayında da gelişmekte olan kripto projeleri için 50 milyon dolarlık bir fon duyurmuştu. KuCoin Labs’ın portföyünde Ankr, MultiVAC, Arweave, CertiK, OneLedger ve LUKSO da dahil olmak üzere 50’den fazla proje yer alıyor. KuCoin ise en çok hacme sahip altıncı kripto varlık alım satım platformu konumunda bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir