Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.323
% 4.82
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.323
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Kucoin Borsası KYC’yi Zorunlu Hale Getiriyor

Kucoin kyc

Yakın zamanda ön satışıyla ismini duyuran ve dünyanın en büyük borsaları arasında yer alan Kucoin, KYC işlemini zorunlu hale getiriyor.

28 Haziran tarihinde Kucoin, kullanıcıları için KYC işlemini zorunlu hale getireceğini duyurdu. Borsanın amacının küresel Kara Para Aklamayı önleme düzenlemelerine yardımcı olmak olduğu belirtildi. 

Kucoin tüm tanı kontrolleri, yeni kullanıcıların tüm hizmetlere erişmek için kimlik doğrulamasını tamamlaması gerekiyor. Aksi takdirde yatırımcılar hizmetlerden yararlanamayacak. Ayrıca, ek olarak borsaya para yatıramayacak.

Yapılan duyuruda, kullanıcıların borsaya yeni para yatıramayacağı fakat para çekme işlemlerinin ise etkilenmeyeceği belirtildi.

İlginizi çekebilir: Kucoin Borsası Kullanımı & KYC Nasıl Yapılır?

Kucoin CEO’su Johnny Lyu bir haber kanalına verdiği bildiride,”Tam bir KYC süreci, kullanıcıların adlarını, kimlik numaralarını ve kimlik fotoğraflarını vermelerini ve yüz tanımadan geçmelerini gerektirir” dedi. Yasa ve yönetmeliklere uygun olarak gerekli olan müşteri bilgilerini doğruladıklarını belirtti. konuşmasına devam devam eden CEO şunları söyledi:

 “Tipik olarak, müşterinin adı ve fiziksel adres, doğum tarihi ve ulusal kimlik numarası gibi diğer tanımlayıcılar hakkında bilgi içeren müşteri kimlik bilgilerine ihtiyaç duyuyoruz.”

Sonuç Olarak; Yazının yazıldığı tarihte günlük işlem hacmi 617 milyon dolar olan ve en büyük borsalar arasında yer alan Kucoin borsasının yaptığı bu hareket kripto sektörüne güveni artırabilir. 20 milyondan fazla kullanıcısı olan borsanın yaptığı bu eylem, dünya çapında diğer borsaların da katıldığı bir eyleme yol açabilir

Kucoin borsasına kayıtlı değilseniz indirimli linkimizden kayıt olarak ömür boyu komisyon indirimlerinden yararlanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version