Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.931
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.931
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Kritik Gelişme: Popüler Altcoin’in CEO’su Projeyi Bıraktı!

Önde gelen bir altcoin projesi, bugünden itibaren geçerli olmak üzere yeni CEO’sunu atadı. “Şirketten başka çıkarlar peşinde koşan” eski CEO, projesinden ayrıldı.

Popüler altcoin yeni CEO’sunu seçti

Algorand, Operasyondan Sorumlu Genel Müdür W. Sean Ford’u hemen geçerli olmak üzere CEO olarak atadı. Ford, “başka çıkarlar peşinde koşmak” için ayrılan G. Steven Kokinos’un yerini alacak. Bu acil karar boş kalan CEO pozisyonun dolması için geçici süreliğine W. Sean Ford’a verildi.

Yazılım geliştirme firması Fuze’yi kurduktan sonra 2018 yılında Algorand’a katılan eski CEO G. Steven Kokinos, 2023 ortalarına kadar şirkette kıdemli danışman olarak görev yapacaktı. Algorand’a 2018’de katılan Ford ise daha önce yazılım şirketi LogMeIn’de pazarlama müdürüydü. Ford bir süreliğine Algorand’da pazara giriş yürütme ve operasyonlarını denetledi. Şimdi, “şirketten başka çıkarlar peşinde koşan” ve 2023’ün ortalarına kadar kıdemli danışman olarak kalacak olan G. Steven Kokinos’un yerini alıyor.

Şirket kurucusu Silvio Micali teşekkür ediyor

Olaydan sonra yaptığı açıklamalarda Micali, “Steven’a Algorand’a ayırdığı zaman ve özveri için teşekkür ediyoruz” dedi. Şirket kurucusunun açıklamalarının bir bölümü şunları içeriyor:

İşimizin ilk başarısında aracı oldu ve sorunsuz bir geçişe olan bağlılığını takdir ediyoruz… Sean, şirket operasyonlarının her zamanki gibi devam etmesini sağlamak ve Algorand’ı değiştirmemize yardımcı olmak için benimle ortak olmak için iyi bir konumda.

Steven Kokinos ve Sean Ford’un açıklamaları

Eski CEO G. Steven Kokinos’ın açıklamaları:

Algorand’ın CEO’su olarak görev yapmak bir zevkti. Bu sonraki aşamaya geçerken, şirketin geleceği konusunda heyecanlıyım ve ekibin işleri sorunsuz bir şekilde sürdüreceğinden eminim.

Steven Kokinos’ın yerini geçici olarak dolduracak W. Sean Ford’ın açıklamaları:

Bu geçiş sırasında devreye girip Silvio ile ortak olmaktan onur duyuyorum. Algorand, başlangıcından bu yana muazzam bir büyüme yaşadı ve Algorand’ı bir sonraki seviyeye taşırken devam eden genişlememizi dört gözle bekliyoruz

Altcoin projesi bu yıl uzun bir yol kat etti

Şirket kısa süre önce, futbolun uluslararası yönetim organı olan Fédération Internationale de Football Association’ın (FIFA) resmi Blockchain platformu olarak atandı. Böylece Algorand, kuruluşun kripto para stratejisini geliştirmesine yardımcı olacak. Algorand ayrıca, National Women’s Soccer League takımı ile üç yıllık bir forma sponsorluğu imzaladı.

ALGO, piyasa değerine göre 30.sıradadır. Şu anda, son 24 saatte göre +1,5 ile 0.3111 dolardan işlem görüyor. Son satışların ardından ATH fiyatı 3.28 dolardan %90’dan fazla değer kaybetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir