Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$60.817
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.817
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Kripto sektöründe günün öne çıkan haberleri

Kripto para endüstrisinde günün öne çıkan gelişmelerinden derlediğimiz haber özetlerine içeriğimizin devamında göz atabilirsiniz.

Rusya kripto düzenlemeleriyle yılda 13 milyar dolar kazanmayı hedefliyor

Rusya’da kripto para piyasası düzenlemesi üzerine devam eden söylentiler arasında, tahminler ülkenin kripto para işlemlerini vergilendirerek önemli ölçüde gelir edebileceğini gösteriyor.

RT haberine göre, hükümet analistleri Rusya’nın ülkenin kripto pazarından yılda 1 trilyon ruble (13 milyar dolar) gelir elde edebileceğini düşünüyor.

Dijital varlık düzenlemelerine artan odaklanma, Rusya merkez bankasının volatiliteye ve suçu kolaylaştırma yeteneğini gerekçe göstererek kripto varlıkların tamamen yasaklanması çağrısında bulunan bir teklif yayınlamasının ardından geldi.

Aave, Polygon ağında sosyal medya platformu kurdu

Aave geliştiricileri, dinamik NFT’lere dayanan açık kaynaklı, “Web3, akıllı sözleşmelere dayalı sosyal grafik” olan Lens Protocol’ünü oluşturdu.

Merkezsiz finans (DeFi) platformu Aave, Polygon blok zinciri üzerine kurulu merkezi olmayan bir sosyal medya platformu olan Lens Protocol piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Ripple Etkisi: XRP, yasal belirsizlik konusundaki endişeler nedeniyle değer kazancını artırıyor

Ripple’ın yerel tokeni XRP, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı açtığı davanın olası sonucu sayesinde yatırımcılar arasında yüksek talep gördü.

Altcoin, son 24 saatte yaklaşık yüzde 25 oranında değer artışı gördü ve işlem hacmi yüzde 160 arttı. Şu sıralar ise XRP, yüzde 8’lik günlük kazançla 0,84 dolar bandında işlem görüyor.

Singapur’da kripto şirketleri 13 kat artış kaydetti

Kripto endüstrisinde faaliyet gösteren şirketler, sınırları dışında ülkelerde faaliyetlerini genişletme çabasına devam ediyor.

KPMG raporuna göre Singapur, en büyük paya sahip ülkelerden biri ve kripto varlıkların kullanımı ve ticareti için en büyük merkezlerden biri olarak görülüyor. Rapora göre, Singapur, bir yıllık zaman diliminde önemli bir büyüme gördü. Ülkenin 2020’den itibaren 110 milyon dolarlık büyük bir artış kaydettiğini belirtiliyor.

Axie Infinity bu yıl Android ve iOS platformları için uygulamasını başlatmayı planlıyor

Axie Infinity, bağımsız uygulamasını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Axie Infinity’ye hızlı bir şekilde gelen yeni güncellemelerle, yeni oyuncular 2022’de mevcut olan en iyi NFT oyunlarından birini keşfetmeye devam ediyor.

Yayınlanan iddialı Axie Infinity yol haritası, oyun için kapsamlı bir zaman çizelgesi çiziyor. Merakla beklenen Axie Infinity uygulamasının lansmanı tarihi için ise henüz net bir tarih yok, ancak uygulamanın 2022 yılında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Meter.io’dan hack saldırısı sonucu 4.3 milyon dolar değerinde kripto varlık çalındı

DeFi altyapı şirketi Meter, siber saldırı sonucu Bitcoin ve Ethereum olarak yaklaşık 4,3 milyon dolar kaybetti.

Saldırganın, protokoldeki ETH ve BNB gibi gas tokenlerinin otomatik olarak “açılmasındaki” bir güvenlik açığından yararlandığı bildirildi.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir