Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.153
% 1.72
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.153
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu Hafta Kripto Piyasalarında Yaşanan Önemli Gelişmeler! 19-25 Aralık

Kripto

İşte 19 Aralık Pazartesi ile 25 Aralık Pazar tarihleri arasında kripto para dünyasında öne çıkan haberlerin kısa özetleri:

Visa, Otomatik Ethereum Ödeme Planını Önerdi

VisaEthereum kullanıcılarının kendi kendine saklanan bir cüzdandan otomatik ödemeler düzenlemelerine olanak tanıyabilecek bir blok zinciri hesabı planı önerdi.

Ödeme devi, konuya ilişkin önerisini 19 Aralık Pazartesi günü yayınladığı bir blog yazısında açıkladı. Bu yazı, Ağustos ayında yayınlanan daha önceki bir araştırma makalesini özetledi.

Haberin Detayları İçin

Vitalik Buterin 2023’te Kripto İçin 3 ‘Büyük’ Fırsatı Açıkladı

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, kriptoda henüz gerçekleştirilmemiş üç “büyük” fırsatı paylaştı: kitlesel cüzdan kullanımı, enflasyona dayanıklı sabit paralar ve Ethereum destekli web sitesi girişleri.

Bankless’ın ortaklarından David Hoffman ile yaptığı bir röportajta konuşan Vitalik Buterin, Hoffman’ın merkezi olmayan uygulamalar için “benimseme dalgasının” artık sona erdiği ve geliştiricilerin gelip yeni merkezi olmayan uygulamalar oluşturması için “daha az fırsat” olduğu yönündeki endişelerine yanıt vererek 2023 yılında kripto endüstrisine bakış açısını paylaştı.

Haberin Detayları İçin

Madencilik Şirketi Core Scientific İflas Ediyor

Günün erken saatlerinde gelen habere göre kripto madencilik şirketi Core Scientific,  Teksas’ta bölüm 11 iflas başvurusu için hazırlanıyor.

Halka açık en büyük madencilik firmalarından biri olan Core Scientific’in hala pozitif nakit akışı sağladıklarını, ancak bunun kiraladığı ekipmanlara olan borcunu geri ödemek için yeterli olmadığını söyleniyor.

Haberin Detayları İçin

Eşler Arası Kripto Pazarı Paxful ETH’yi Platformdan Kaldırdı

Ray Youssef, kurduğu ve işlettiği pazaryerinden Ether’in (ETH) kaldırıldığını duyurarak, “Gelir güzeldir, ancak dürüstlük her şeyden önce gelir” dedi. Youssef’in belirttiği bu hamlenin nedenleri arasında Ethereum ağının proof-of-work’ten proof-of-stake doğrulamasına geçmesi de yer alıyor.

Haberin Detayları İçin

Sam Bankman-Fried, 250 Milyon Dolarlık Kefaletle Serbest Bırakıldı

Eski FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’în, New York’ta çıkarıldığı mahkemede hakim tarafından 250 milyon dolarlık kefaret ödenmesi şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.

FTX çöküşünün ardından Bahamalar’da tutuklanan SBF’nin, geçtiğimiz Çarşamba günü ABD’ye iadesine karar verilmişti. İade kararının onaylanmasından sonra ABD’ye getirilen SBF mahkemeye çıkartılana kadar ünlü Fox Hill hapishanesinde tutuldu.

Haberin Detayları İçin

Brezilya Devlet Başkanı, Kripto Yasasını İmzaladı

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro Perşembe günü, geçtiğimiz saatlerde ülkenin Temsilciler Meclisi ve Senatosu tarafından kabul edilen bir kripto düzenleme tasarısını onayladı.

Haberin Detayları İçin

Binance CEO’su CZ Fud’un Sebeplerini Anlattı

Binance Ceo’su CZ twitter üzerinden yaptığı açıklamada borsa hakkında son zamanlarda çıkan söylentilerin sebeplerini anlattı. CZ çıkan Fud’ların çıkar ilişkilerinden kaynaklı olduğunu söyledi.

Haberin Detayları İçin

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir