Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.624
% 1.31
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.624
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto Piyasalarında Bu Hafta Yaşanacaklar! 24 Temmuz

Kripto Piyasalarında Bu hafta Yaşanacaklar! 24 Temmuz

Kripto piyasalarında bu hafta yaşanacak önemli gelişmeleri sizler için derledik. FED faiz kararı ve yeni kripto düzenlemeleri! İşte piyasalarda bu hafta.

Piyasalarda bu hafta yaşanacaklar Bitcoin ve diğer kripto para birimleri için oldukça önem taşıyor. Sektörün ve ekonomik piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı ve Fed Başkanı Powell’ın yapacağı konuşma piyasalarda hareketli anlar yaşanmasına neden olabilir. Ayrıca bu hafta kripto yasaları konusunda önemli bir adım atılıyor. İşte bu hafta yaşanacak gelişmeler!

Dev Şirketlerin Kazanç Raporları Açıklanıyor!

Bu hafta Salı günü (25 Temmuz) dünyanın önde gelen teknoloji devleri Google, Microsoft ve ödeme devi Visa’nın 2. çeyrek kazanç raporları açıklanacak. Bu üç şirketin de blok zincir ve kripto sektörüne yatırım yaptıkları biliniyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için Google Haberler kısmından bizi takip etmeyi unutmayın.

Kripto Yasaları ve Fed Faiz Kararı!

26 Temmuz Çarşamba günü hem küresel ekonomi hem de kripto piyasaları için oldukça kritik bir gün. Bu hafta Fed bir toplantı daha gerçekleştirecek. Toplantı piyasalar için oldukça önemli, zira bu yaz dönemi için yapılacak son toplantı olacak. Bir sonraki toplantı ise Eylül ayının sonlarında gerçekleştirilecek. Bilindiği üzere geçtiğimiz ay 25 baz puanlık bir faiz artırımı gerçekleştirilmişti. Powell’in daha önceki açıklamalarını göz önüne alırsak Fed yıl sonuna kadar 2 faiz artırımını işaret etmişti.

Çarşamba günü saat 21:00’da gerçekleştirilecek olan toplantıda, her ne kadar enflasyon verileri olumlu gelsede bir faiz artırımı yapılacağı ön görülüyor. Saat 21:30’da ise Fed Başkanı Powell alınacak karara ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirecek.

Aynı gün ABD Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi, kripto para ve stablecoin’ler için düzenleyici çerçeve oluşturacak yasayı oylayacak.

27 Temmuz Perşembe günü ise saat 15:30’da ABD İşsizlik Haklarından Yararlanma Başvuruları açıklanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir