Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.518
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.518
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto Para ve Ekonomi Piyasalarında Bu Hafta Yaşanacaklar!

Kripto Para, Bitcoin, Ekonomik Takvim, Kripto Takvimi,

Kripto para ve dünya piyasalarında bu hafta yaşanacak bazı önemli gelişmeleri yazımızda sizler için derledik. İşte bu hafta yaşanacaklar!

Bitcoin, 25.250$ ile 27.500$ arasında yatay bir bant aralığı oluşturmuş gibi görünüyor. Ancak hala günlük mum kapanışı 26.000$’ın altında gerçekleşmedi. Bu nedenle, ilerleyen dönemde bu iki seviyeden gelebilecek tepkilerin fiyat yönünü nasıl şekillendirebileceğini görmek önemli olacak.

Peki kripto para fiyatlarını etkileyebilecek bu haftanın önemli gelişmeleri neler?

İlginizi Çekebilir: Bitcoin Tekrardan 10 Bin Dolara Düşebilir mi?

Grayscale-SEC Davasında Karar Çıkacak mı?

Geçtiğimiz günlerde SEC tarafından reddedilen ETF başvurusu sonrasında Grayscale’in düzenleyici kuruma açtığı dava süreci devam ediyor. Grayscale-SEC davası hala sonuçlanmadı ve 29 Ağustos Salı günü kesin bir karar çıkıp çıkmayacağı belirsizliğini koruyor.

Kripto Paralar İçin Önemli ABD Ekonomik Verileri

Bu hafta, ABD ekonomisini etkileyebilecek bazı önemli veriler açıklanacak. 30 Ağustos Çarşamba günü saat 15:30’da Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYİH) verileri duyurulacak. 31 Ağustos Perşembe günü ise saat 15:30’da İşsizlik Haklarından Yararlanma Başvuruları açıklanacak. Ayrıca, 1 Eylül Cuma günü saat 15:30’da ABD işsizlik oranı ve tarım dışı istihdam verileri açıklanacak. Bu veriler, FED’in gelecekteki kararlarını etkileyebilir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Bitcoin ETF Başvurularında Karar Süreci!

1 ve 2 Eylül tarihlerinde SEC’in birçok Bitcoin ETF başvurusu hakkında karar vermesi bekleniyor. Ancak bazı söylentilere göre kararların ertelenebileceği konuşuluyor. Bu kararlar, kripto para piyasalarına büyük etki yapabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir