Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.913
% 1.61
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.913
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Kripto Para Borsası WOO X, 9 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı!

WOO X, 9 milyon dolarlık yatırım aldığını açıkladı.

Kripto para borsası WOO X, aralarında Wintermute’un da bulunduğu piyasa yapıcı yatırımcılardan 9 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı.

WOO, belirlenen piyasa yapıcılarından gelen yeni fonlar aldığını ve fon sağlayan şirketler arasında Wintermute, Selini Capital, Time Research, Presto Labs, Pulsar, AlphaLab Capital, Efficient Frontier, Amber ve Riverside Hedge olduğunu açıkladı.

WOO’nun kurucu ortağı Jack Tan, yaptığı açıklamada, WOO X üzerindeki piyasa yapıcılarının genişleyen ilişkisini paylaşmaktan heyecan duyduklarını, yakın zamanda Bitcoin(BTC) ve Ethereum(ETH) sürekli vadeli işlemleri başlatarak önümüzdeki aylarda WOO X üzerindeki likiditenin önemli ölçüde artmasını beklediklerini, ve ilerleyen zamanlarda altcoin sürekli vadeli işlemlerin de genişlemesini planladıklarını paylaştı.

WOO, geçen yıl iş modelini yeniden düzenlediğini ve hedefinin sürekli vadeli işlem piyasaları için daha fazla likidite sağlayıcısıyla ortaklık kurarak, Kronos Research isimli tek bir likidite sağlayıcısından uzaklaşmak istediklerini açıklamıştı.

2023 yılının Kasım ayında, Kronos’un tahminen 25 milyon dolarlık bir kayba neden olan bir saldırıya maruz kaldığı bildirildi. Olayın ardından Kronos, ticareti durdurdu ve bu durum ana piyasa yapıcısı olarak hizmet verdiği WOO X borsasında sorunlara yol açtı.


İlginizi Çekebilir:

WOO Network (WOO) Nedir?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir