Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$61.688
% 1.87
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 61.688
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Kripto Para Balinası: Bu Coinden Daha Fazla Alacağım!

Bitcoin boğası Michael Saylor, Microstrategy hissedarlarına gönderilen bir mektupta Bitcoin stratejisini sürdürme niyetini açıkladı. Saylor’un lider kripto para birimini satın almaya devam edeceğine yönelik açıklama 22 Mayıs 2022’de yapılması planlanan Yıllık Hissedarlar Toplantısı’nın temelini atmayı amaçlıyor.

Saylor lider kripto para birimine yönelik stratejisini açıkladı

Ünlü Bitcoin boğası Michael Saylor, en fazla Bitcoin varlığına sahip halka açık şirket olan MicroStrategy’nin daha fazla BTC satın almaya ve yazılım istihbarat hizmetlerini daha geniş bir müşteri tabanına sunmaya devam edeceğine söz verdi. Saylor yaptığı açıklamada, şirketin lider kripto para birimine yönelik stratejisini, analitik yazılım ve hizmet işlerini tamamlayıcı bir yol olarak, kurumsal müşteri tabanının büyümesini artıracak bir yol olarak özetliyor.

Şirket, Intelligence Everywhere vizyonunu sürdürme amacıyla iş stratejisini güçlendirmenin yanı sıra, Bitcoin satın alma ve elde tutma stratejisini büyük bir başarı olarak değerlendirdi. Saylor’un BTC’yi edinme stratejisi, 2011’den bu yana borç ve öz sermaye işlemlerinden elde edilen gelirleri kullanma olarak çeşitleniyor. İş zekâsı şirketi, operasyonlardan kaynaklanan aşırı nakit akışı yoluyla 2020 yılının ağustos ayında lider kripto para biriminden biriktirmeye başladı.

MicroStrategy’nin bilançosunda yer alan Bitcoin miktarı

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, daha sonra şirket, hazinesi için daha fazla Bitcoin satın almak için dönüştürülebilir tahvil teklifleri, hisse senedi teklifleri ve kripto teminatlı krediler kullanarak birikim hızını artırdı. Saylor ayrıca inovasyonun kurumsal DNA’larında olduğunu ifade ediyor. MicroStrategy’nin 1980’lerde veri madenciliği yazılımına öncülük ettiğini, 1990’larda web devriminin başlarında olduğunu ve 2000’lerde mobil analitiği ve bulut tabanlı analitiği benimsediğini de sözlerine ekiyor.

MicroStrategy, yan kuruluşlarıyla birlikte şu anda bilançosunda 129.218 Bitcoin bulunduruyor. Şirket token başına ortalama 30.700 dolar için 3,97 milyar dolarlık toplam satın alma maliyetine sahip olmasıyla biliniyor. Geçen perşembe günü Ark Invest’in CEO’su Cathie Wood ile Miami 2022 Bitcoin konferansında düzenlenen bir panelde Saylor, Bitcoin konusunda her zamankinden daha iyimser olduğunu söyledi. Saylor ayrıca Wood’un BTC’nin 2030 yılına kadar kripto para başına 1 milyon dolara ulaşabileceği yönündeki tahminini kabul etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir