Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.815
% 1.46
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.815
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kripto Oyun Stüdyosu Avalon, $10 Milyonluk Yatırım Turunu Tamamladı

Çok oyunculu çevrimiçi bir oyun yayınlamayı planlayan kripto oyun stüdyosu Avalon, Bitkraft Ventures ve Hashed’in birlikte liderlik ettiği 10 milyon dolarlık yatırım turunu tamamladı.

Şirketin “Avalon” adlı ilk oyunu, büyük web2 oyun şirketlerinde çalışan deneyimli bir ekip tarafından geliştiriliyor. Avalon, oyunun geliştirilmesi için yaptığı açıklamada “yapay zeka öncüleri Didimo ve Inworld AI ile ortaklık kurduğunu” belirtti.

Avalon CEO’su ve kurucusu Sean Pinnock yaptığı açıklamada, “Avalon evreni, Unreal Engine 5 gibi son teknoloji ile yapay zeka destekli kullanıcı tarafından oluşturulan içerik sistemlerini birleştirerek sürükleyici bir oyun deneyimi sunmayı öncelikliyor. Kodsuz çözüme odaklanmamız, oyuncuların oyun mantığını zahmetsizce oluşturmalarına olanak tanıyor. Ayrıca, yaklaşan NFT koleksiyonumuz yapay zeka destekli avatar NFT’lerini tanıtacak.” dedi.

Pinnock’un LinkedIn profiline göre Electronic Arts ve Microsoft’ta çalışmışlığı bulunuyor.

Açıklamaya göre, Bitkraft Ventures ortağı Carlos Pereira, “Avalon, canlı, karmaşık ve yine de kolayca oluşturulabilen [kullanıcı tarafından oluşturulan içerik] deneyimleri aracılığıyla Sentetik Gerçekliğin yükselişine önemli bir katkıda bulunabilir ve derin ekonomilere sahip deneyimleri mümkün kılabilir.” dedi.

Avalon, yatırım turuna Coinbase Ventures, Spartan Capital, Foresight Ventures, LiquidX ve Momentum6’nın da katıldığını belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version