Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.428
% 2.46
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.428
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Kripto’nun Toplam Piyasa Değeri $Total Analizi

$TOTAL Analizi
Kriptonun toplam piyasa değeri $TOTAL, 2018 zirvesinde bulunuyor. 2018’den bu yana ekosistemde yaşanan hem teknolojik, hem de topluluk bakımından gelişmeler hesaba katıldığında kafalarda bir soru işareti oluşturmuyor değil.

Aynı zamanda RSI indikatörüne baktığımızda ne zaman aşırı satış bölgesine insek alım yönlü tepkinin başladığını veya dip bölgesinde yataya bağladığımızı görebiliyoruz. İlk defa 2022 yılında RSI’ın dip seviyesi Bitcoin fiyatında da dip olmadı. Bunu ekosistemde yaşanan gelişme ile Bitcoin’in dominansını diğerleriyle paylaşmasına bağlayabiliriz. Bahsettiğimiz bölgeleri RSI üzerindeki yeşil kutulara bakarak ve bunları dikey çizgileri kullanıp $TOTAL verisinin fiyatlarıyla eşleştirerek kontrol edebilirsiniz

Sizce tüm bu veriler altında kripto piyasası için dibi bulmuş olabilir miyiz ? RSI üzerindeki beyaz renkli düşen trendi kırabilirsek bir tepki yükselişi başlayabilir mi ? 2018 tepesini aşağı yönlü kırarsak kriptoda nasıl bir kriz oluşur ? Yorumlarda beyin fırtınası yapalım.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir