Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.512
% 2.01
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.512
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kripto Milyarderi: Bu Altcoin Theranos Kadar Kötü Değil!

Bitcoin milyoneri Sam Bankman-Fried geçtiğimiz günlerde Twitter’da, başarısız altcoin projesi Terra’nın kötü şöhretli biyoteknoloji dolandırıcılığı Theranos kadar korkunç olmadığını söyledi.

Sam Bankman-Fried’e göre Terra, Theranos sahtekarlığı kadar kötü değil

FTX CEO’su Terra’nın bir Ponzi planı olduğu iddiasını reddederek çöküşün yetersiz pazarlama ile bir “kitlesel coşku” ve “heyecan” vakası olduğunu söylüyor. Elizabeth Holmes’un kan testi girişimi Theranos ise tek bir damla kan üzerinde çeşitli testler yapabilen çığır açan bir cihazın lansmanıydı. Ocak ayında Holmes, yatırımcıları dolandırmaktan suçlu bulundu ve hüküm giydi. Avukatları, mahkemeye Holmes’un teknolojiye gerçekten inandığına ikna edemedi.

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere LUNA, TerraUSD (USD) 1 dolar sabitliğini kaybetmesinden sonra neredeyse sıfıra düştü. UST ve LUNA’nın birlikte çalışması gerekiyordu. Ancak, UST’nin sabitleyicisini geri almasının zorluğu düşünüldüğünde, fikir sadece LUNA fiyatını düşürmeye yaradı. Projenin tartışmalı kurucu ortağı Do Kwon, Blockchain ağını yeniden canlandırmak için token’lerin yeniden dağıtılmasını teklif etti. Şimdi Terra’yı hard fork yoluyla sıfırdan başlamayı umuyor. Ağdaki toplam token sayısı bir milyar ile sınırlı olacak.

Altcoin topluluğu için tazminat teklifi şimdiden çok fazla tepki aldı

Binance CEO’su Changpeng Zhao’ya göre, hard fork yoluyla ağın herhangi bir değere sahip olmasını beklemek “hayal dolu bir düşünce”. Terra’nın çöküşünden önce, Kwon Twitter’da defalarca saldırgan davranışlar sergilemiş ve Terra’yı eleştirenlere sert tepki vermişti. Böylece kripto topluluğu arasında çok az sempati topladı.

Şimdi Terra kurucusu Kwon’un pek çok yasal sorunla karşı karşıya kalma olasılığının çok yüksek olduğu göz önüne alındığında, yatırımcıları dolandırmadığını kanıtlaması ve ikna etmesi gerekiyor. Avukatları, Terra hakkındaki açıklamalarıyla kandırmaya çalışmadığına ve bildirildiğine göre bağlantıları olmasına rağmen projeye gerçekten inandığına dair ikna edici bir argüman yapmak zorunda kalacaklar.

Bu arada, Dogecoin kurucusu Billy Markus, Kwon’un kripto para piyasasına daha fazla sorun getirmeyi bırakması ve sektörü sonsuza dek terk etmesi gerektiğini söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir