Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.405
% 1.99
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.405
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kripto Borsası Swyftx, Çalışanların Üçte Birini Çıkardı

Avustralya merkezli kripto borsası Swyftx, ayı piyasası nedeniyle personelinin üçte birinden fazlasını işten çıkardı.

Kripto şirketleri için yılın ortalarından itibaren işler iyiye gitmiyor. Terra ve FTX‘in çöküşüyle zorlu bir sürece giren şirketler, iş gücünü azaltmaya yöneliyor. FTX kaynaklı çöküşten önce bile, Coinbase ve Gemini gibi bazı önemli endüstri oyuncuları toplu işten çıkarmaları duyurdu. Kraken, Dapper Labs, Galaxy Digital ve diğer önde gelen isimler de devam eden kripto kışının ortasında personelini azaltmak zorunda kalanlar arasındaydı. Bununla birlikte, Ripple ve diğer bazı şirketler işe almaya devam ederken kripto kışından etkilenmemiş gibi görünüyor.

Avustralyalı Borsa Swyftx, Çalışan Sayısını Azaltıyor

Kripto para borsası Swyftx, kripto kışını atlatmaya çalışırken personelinin yüzde 35’ini işten çıkardı.

Swyftx, son düzenleyicisi dosyasına göre, hızla düşen kripto fiyatları nedeniyle karında yüzde 23’lük bir düşüş yaşadı. Swyftx, iflas eden FTX borsasına doğrudan maruz kalmamış olsa da şirketin çöküşünün tetiklediği güven krizinden etkilendi.

İşten çıkarılan yaklaşık 90 kişinin çoğu araştırma ve geliştirme departmanından. Bu aynı zamanda Brisbane merkezli kripto para birimi ticaret platformunun 2022’deki ikinci işten çıkarma turu. Bu yılın başlarında 74 çalışanı işten çıkarmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir