Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.164
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.164
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Alameda Eski CEO’su, New York’ta Görüldü

Sosyal medyada bir kullanıcı, Alameda şirketinin eski CEO‘sunu New York‘ta kahve siparişi verirken gördüğünü iddia etti.

Terra krizi ve ABD enflasyon hamleleriyle mücadele eden kripto endüstrisi, Alameda ve FTX‘ten de darbe yedi. FTX‘in, kardeş şirketi Alameda‘yı kurtarmak için müşteri varlıklarını kullanması çöküşün başlangıcı oldu. Yüz milyonlarca dolarlık kaldıraçlı işlemler yapan Alameda, ters durumda kaldığı için teminat arayışına girmişti. Kardeş şirketi FTX, teminat sağlamak için piyasanın çöküşüne neden olacak hamlelerde bulundu. Yaşanan süreçlerin ardından, Alameda CEO’su Caroline Ellison ve FTX CEO‘su Sam Bankman-Fried suçlu ilan edildi. Hukuksal süreçler yaşanırken, yeni bir gelişme yaşandı.

Alameda Eski CEO’su Caroline Ellison, New York’ta Gezintiye Çıktı

Twitter tarafında ortaya atılan bir iddia, Alameda şirketinin eski CEO‘sunu hedef aldı. Eski CEO Caroline Ellison, New York‘ta kahve siparişi verirken görüldü. Caroline Ellison‘ın fotoğrafını çeken bir kullanıcı, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Twitter‘da, Ellison‘ın kahve siparişi verirken görüntülendiği fotoğraf yoğun gündem oldu. Kripto endüstrisini çöküşe sürükleyen aktörlerden birinin, keyfi yerinde halleri dikkat çekti.

Daha önce Hong Kong‘dan Dubai‘ye kaçacağı konuşulan Ellison‘ın, yeni fotoğrafı eleştirileri de beraberinde getirdi. Hukuksal süreçlerin yoğun bir şekilde sürdüğü FTX olaylarında, Ellison’ın ABD’de rahat bir şekilde dolaşması dikkat çekti.

Fotoğraf henüz doğrulanmasa da kullanıcılar, fotoğrafın gerçek olduğundan emin olduklarını dile getirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir