Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.708
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.708
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Kripto Borsası Coinmetro 7 Milyon Euro Fon Topladı

Kripto para borsası Coinmetro, şirketi 180 milyon euro olarak değerlendiren yatırım turundan 7 milyon euro fon toplamayı başardı.

Kripto para piyasasında şirketler yatırım toplamaya devam ediyor. Tohum yatırım ve geliştirme olarak yürütülen yatırım turlarında, öne çıkan projelere güçlü fon desteği sağlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Solana tabanlı DeFi projesi Texture, 5 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Ayrıca NFT alanında da güçlü fon destekleri devam ediyor. NiftyApes, güçlü isimlerin katıldığı bir yatırım turundan 4.2 milyon dolar topladı. Yatırım alan şirketler arasına Coinmetro da dahil oldu. Borsa platformu, 7 milyon euro fon topladı.

Coinmetro, 180 Milyon Euro Değerleme ile 7 Milyon Euro Aldı

Kripto para borsası Coinmetro, ABD ve Avrupa operasyonlarını genişletmek için katıldığı yatırım turundan güçlü bir destek aldı.

Borsa, aldığı bu 7 milyon euro fon desteğini genişleme çalışmalarına harcayacak. Ayrıca borsa, enflasyon ve faiz nedeniyle zorlanan müşterilerine yardımcı olmak için pasif gelir sistemi de oluşturacak.

2018 yılında Estonya’da kurulan şirket, gerekli tüm düzenlemeleri sağlayarak hizmetlerine başladı. Ayrıca borsa, İngiltere lisansı için de süreç halinde.

Ayrıca Coinmetro CEO’su Kevin Murcko, genel piyasada volatilite ve büyüme beklediğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir