Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.406
% 4.63
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.406
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Kripto Borsası Bybit, Apex Pro ile Entegrasyon Kuracak

Merkezi kripto borsası Bybit, merkeziyetsiz kripto borsası Apex Pro ile entegrasyon kuracağını duyurdu.

Son zamanlarda yaşanan kripto olayları, kripto para piyasasını ayı trendinde ilerletiyor. Uzun bir süredir yükseliş ivmesi kazanamayan piyasa, kötü haberlerin etkisinden çıkamadı. Terra krizi ve ABD faiz kararları ile şiddetlenen süreç, FTX’in iflasıyla körüklendi. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olarak tabir edilen FTX, büyük bir çöküş yaşadı ve piyasayı da etkiledi. Tüm bu süreçler, yatırımcıların merkeziyetsiz borsalara yönelmesine yol açtı. Bu duruma bir hamle yapan Bybit, merkeziyetsiz borsa Apex Pro ile entegrasyon kuracağını duyurdu.

Bybit, Merkeziyet ve Merkeziyetsizlik Tabirini Tek Bir Platforma Entegre Edecek

Popüler kripto para borsası Bybit, müşterilerine merkeziyetsiz ve merkezi bir hizmet sunmak amacıyla entegrasyon kuracak. Merkeziyetsiz borsa Apex Pro ile yapılacak bu bağlantı, tek bir platformda hizmetleri başlatacak. Kullanıcılar, bu platform aracılığıyla istediği türde işlem yapabilecek.

Starkware şirketinin ölçeklenebilirlik motorunu kullanan Apex Pro, gizlilik ve güvenlik tabanlı bir merkeziyetsiz borsa hizmeti sunuyor. Bu hizmet, müşterilerin kişisel bilgilerini saklamayan cüzdanıyla birlikte Bybit sistemine entegre edilecek.

Bybit kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, “Web3’e güvenilir bir ağ geçidi olma misyonumuzun bir parçası ve bu entegrasyon, bu yolda önemli bir adımdır” dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir