Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kripto Borsası BitOasis, Mastercard ile Anlaşma Yaptı

Mastercard

Kripto para borsası BitOasis, kripto kartı çıkarmak için Mastercard ile iş birliği yaptı.

Kripto ekosistemleri büyürken, kripto şirketleri de gelenekselden kopmadan yeni hizmetler ortaya çıkarıyor. Merkeziyetsizliğin getirdiği yenilikçi yaklaşıma sıcak bakan şirketlerden olan Mastercard da kripto hizmetlerini keşifte. Daha önce kripto şirketleriyle bir araya gelen Mastercard’ın yolu bu sefer BitOasis kesişti.

Kripto Borsası BitOasis, Mastercard Anlaşmasıyla Yeni Hizmetler Sunacak

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli BitOasis, Mastercard ile kripto para birimlerine bağlı ödeme kartlarını başlatmak için anlaşma imzaladığını duyurdu.

Ortaklık ile birlikte ortaya çıkacak olan kartlar, Orta Doğu ve Kuzey Afrika‘daki BitOasis müşterilerinin, satış noktalarından veya çevrimiçi alışveriş yapmalarına imkan sağlayacak. Şirketler tarafından yapılan açıklamada, günümüzde dijital varlık ödemelerinde sunulmayan uyuşmazlık çözümü ve iade gibi tüketici korumaları sunduğu belirtildi.

Kartların hizmete sunulmasının ardından, BitOasis’in dünya genelindeki mevcut 90 milyondan fazla satış noktasında ürün ve hizmetler için kripto parayla ödeme yapılabilecek.

Düzenleyici kurumlardan onay alındıktan sonra Mastercard iş birliğiye çıkarılacak BitOasis kripto kartlarının, 2023 yılının başlarında kullanıma sunulacağı belirtildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir