Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.648
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.648
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Kripto Bankası SEBA, SFC’den Lisans Onayı Aldı!

Kripto Bankası SEBA

Hong Kong’da kripto bankası SEBA, lisanslı kripto ilgili hizmetler sunmak için ilke onayı aldı.

Hong Kong’da faaliyet gösteren kripto bankası SEBA, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu’ndan (SFC) lisanslı kripto ilgili hizmetler sunmak için ilke onayı aldığını duyurdu. Bu, SEBA’nın Hong Kong’daki kurumsal ve profesyonel yatırımcılara kripto para birimleri ve geleneksel varlıklar arasında köprü kurma hizmeti sunmasına olanak tanıyacak.

SEBA, 2023 yılında İsviçre Finansal Piyasa Denetleme Kurumu’ndan (FINMA) bankacılık ve menkul kıymetler lisansı alan ilk kripto bankalarından biridir. Banka, müşterilerine kripto para birimleri, dijital varlıklar ve geleneksel finansal ürünler arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapma imkanı sunuyor.

İlginiz Çekebilir: Binance BUSD Desteğini Tamamen Kesecek!

SEBA’nın Hong Kong CEO’su Sam Lin, “Hong Kong’un kripto ekosistemindeki önemli rolü göz önüne alındığında, bu pazarda faaliyet göstermek bizim için stratejik bir önceliktir. SFC’nin ilke onayını almak, SEBA’nın Hong Kong’daki kurumsal ve profesyonel yatırımcılara yenilikçi ve güvenli hizmetler sunmasının önünü açacaktır” dedi.

SEBA, Hong Kong’daki faaliyetlerine başlamadan önce SFC ile ilgili şartları yerine getirmesi gerekiyor. Banka, bu süreçte SFC ile yakın işbirliği içinde olacağını belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto Bankası SEBA, SFC’den Lisans Onayı Aldı!” te bir düşünce

  1. Pingback: ABD Ekonomisi Beklentilerin Altında Büyüdü, Bitcoin Yükseldi! - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir