Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.625
% 1.91
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.625
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Kripto Balinalarının ApeCoin’e (APE) Olan İlgisi Sürüyor

ApeCoin, son 24 saatte en büyük 5.000 Ethereum adresi arasında en çok işlem gören varlıklardan birisi oldu.

Trader’lar son 24 saat için 20 milyon dolar değerinde token taşıdı.

APE, balinaların ilgisini çekmeyi sürdürüyor. En büyük 100 Ethereum balinası, adreslerinde yaklaşık 20 milyon dolar değerinde APE tutuyor. Bu da varlığı kripto sektöründe önemli bir yere taşımaya devam ediyor.

Ethereym balinalarının yüksek APE aktivitesinde rağmen varlığın değeri son derece durgun durumda. Bunun en büyük sebebi ise kripto sektöründeki sıkıntılarla birlikte NFT’ye olan ilginin önemli ölçüde azalmış olmasıdır.

APE, Nisan ayındaki ATH’nin ardından değerinin yaklaşık %80 oranında gerisine düştü.

APE, son derece başarılı lansmanının ardından Ethereum ağında büyük bir kargaşaya sebep oldu. Yaşanan yoğunluk ağın tıkanmasına ve merkeziyetsiz uygulamaların kullanılamamasına neden oldu.

Bu sıkıntılardan ötürü APE’in kendi ağına geçmesi gerektiği şeklinde yorumlar yapılsa da, ApeCoin ve BAYC’ın arkasında yer alan DAO, APE’in Ethereum ağında kalmaya devam edeceğini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir