Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.750
% 4.30
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.750
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Köpekbalıkları Bu Altcoin’e Akın Ediyor! “Kırılma Olabilir”

Son derece popüler bir altcoin olan Cardano (ADA), zamanla daralan sıkı bir fiyat aralığında konsolide olmaya devam ediyor. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi sekizinci en büyük kripto para birimi olan ADA, uzun bir durgunluk dönemine katlandıktan sonra şimdi önemli bir fiyat hareketi için hazır görünüyor.

Son zamanlarda ivme kazanan altcoin, kripto para yatırımcılarının ilgi odağı oldu

Cardano (ADA), orta büyüklükteki hisse sahipleri pozisyonlarını artırdıkça önemli bir fiyat hareketi için ivme kazanıyor gibi görünüyor. Santiment’ten gelen veriler incelendiğinde, durgun fiyat hareketine rağmen Cardano’nun arkasındaki satın alma baskısında önemli bir artış olduğu ortaya çıkıyor. Zincir içi, sosyal ve finansal analiz firması, 10.000 ila 100.000 arasında ADA tutan adreslerin bir birikim aşamasına girdiğini ve geçtiğimiz ay cüzdanlarına 79 milyondan fazla altcoin eklediğini doğruladı. Genellikle “köpekbalıkları” olarak adlandırılan bu orta boy kripto para sahipleri, şu anda tüm ADA varlıklarının yüzde 10’undan fazlasını oluşturmaktadır. Bu arada, 100.000 ila 10 milyon ADA tutan “balinalar” kripto paralarını satmayı bıraktı.

Satın alma baskısındaki ani artış, Cardano’nun fiyatını olumlu yönde etkileyebilir. ADA, günlük grafiğinde azalan bir üçgen içinde konsolide oluyor gibi görünüyor. Fiyatlar formasyonun zirvesine yaklaştıkça, patlayıcı bir fiyat hareketi olasılığı artar. Daha fazla yukarı yönlü baskı, Cardano’nun 0,50 dolarlık direnç seviyesinin üstesinden gelmesine yardımcı olabilir ve bir yükseliş kırılmasını tetikleyebilir. Üçgenin tepe noktasının yüksekliğine bağlı olarak ADA, 0,70 dolarlık bir hedefe doğru yüzde 52’ye kadar yükselme gücü kazanabilir.

Cardano fiyat tablosu

Cardano (ADA)’nun daha yüksek seviyelere çıkma şansına sahip olması için 0,43 dolar destek seviyesinin üzerinde kalması gerekiyor. Bu kadar önemli bir fiyat noktasının üzerinde kalamamak, yatırımcıları varlıklarını satmaya teşvik eden bir zayıflık işareti olarak algılanabilir. Bu gerçekleşirse, ADA 0.38 dolara düşebilir, hatta düşüş eğilimi devam ederse 0.24 dolara kadar da inebilir.

Bu karamsar tez, Peter Brandt’ın Cardano’nun fiyat hareketine ilişkin değerlendirmesiyle örtüşüyor. Kripto para analisti, olumsuz bir görünümden kaçınmak için, ADA’nın 16 Haziran’ın yükseği 0,55 doların üzerine çıkması gerektiğini savunuyor. Öte yandan, Cardano’nun fiyatı üst üste ikinci gün boyunca düşmeye devam ediyor, ancak ticaret faaliyeti yüzde 10’dan fazla arttı. Yanal eğilim azalan bir üçgen içinde devam ederken, hafta sonu önemli bir alım ivmesi yaratmadı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir