Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$61.573
% 2.36
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 61.573
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Konami, Blockchain Teknolojisine Dahil Oluyor

Oyun üreticisi ve yayıncısı Konami Digital, NFT, Web3 ve metaverse alanlarına dahil olmak için planlamalar yapıyor.

Çıkardığı video oyunlarıyla küresel çapta ün sahibi olan Konami, Blockchain çalışmalarını başlatıyor. Planlar doğrultusunda, Web3 ve metaverse gibi teknolojilere ulaşabilmek için iş rollerini oluşturdu. Yetenekli çalışanları arayan şirket, yeni yapılanmasını kısa süre içerisinde tamamlamayı planlıyor.

Konami, Blockchain ve NFT Çalışmaları İçin Personel Arıyor

Video oyun yapımcısı şirket, Blockchain çalışmaları kapsamında oyunlarını geliştirmeyi amaçlıyor. Şirket, oyuncuların NFT ürünlerini oyun esnasında kullanabilmelerini ve sergileyebilmelerini sağlayacak. Blockchain teknolojisini kullanarak bir dağıtım platformu kurmayı amaçlayan şirket, işe alım duyurusunda bulundu.

İşe alım duyurusundaki mevcut pozisyonlar, özellikle şirketin altyapı geliştirme bölümüne yönelik yapılacak. Sistem mühendisliği, programlama, proje yönetimi ve iş geliştirme kategorilerinde iş ilanları yayımlandı.

Geleneksel oyunlarda NFT ürünleri tartışmalı bir konu haline gelse de Konami açıkça eleştirilere meydan okudu. Şirket, NFT, metaverse ve Web3 alanlarında ilerlemeye hazırlanıyor.

Konami daha önce OpenSea üzerinden bir NFT koleksiyonu satmıştı. Sektörü deneyimlemek amacıyla yapılan çalışma, yaklaşık 160 bin dolar getiri sağlamıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir