Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$61.554
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.554
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Kima, Blockchange ve Mastercard Desteğiyle 5 Milyon Dolar Fon Topladı

Kripto ve Banka

Blockchange ve Mastercard‘ın FinSec İnovasyon Laboratuvarı, Kima için 5 milyon dolarlık fon toplama turuna öncülük etti. Kima, geleneksel finansal hizmetleri merkezi olmayan finans araçlarıyla (DeFi) birleştiren yenilikçi bir ödeme protokolü geliştiriyor.

Ödeme inovasyonu alanında faaliyet gösteren Kima, toplam 5 milyon dolarlık tohum öncesi finansman elde ederek toplam finansmanını 8 milyon dolara çıkardı. Bu fon toplama turuna, Mastercard’ın Ar-Ge hızlandırıcısı Blockchange, FinSec Innovation Lab ve çeşitli melek yatırımcılar liderlik etti.

Ayrıca, token bağış toplama kampanyasına Outlier Ventures, Blockchange, Big Brain Holdings, Castrum Capital, Kangaroo Capital ve Maven Capital gibi yatırımcılar da destek verdi. Kima, fiat banka hesapları ve kredi kartları gibi geleneksel finansal hizmetleri, merkezi olmayan finans araçlarıyla birleştiren bir web3 ödeme protokolü geliştiriyor.

Kima, elde edilen fonları daha fazla kurum, ödeme platformu ve zincirler arası merkezi olmayan uygulamayı entegre etmek, Ar-Ge çalışmalarını genişletmek, finans departmanını büyütmek ve düzenleyici süreçlerini geliştirmek için kullanmayı planlıyor.

Donald Trump, Kendisini Kripto Para Başkanı İlan Etti

Kima’nın kurucu ortağı ve CEO’su Eitan Katz, “Bu finansman turları, geleneksel sistemler ile blockchain alanı arasındaki boşlukları kapatmak için önemli bir adım. Ekosistemimizi genişletecek ve gerçek anlamda ekosistemler arası birlikte çalışabilirliği başlatacak,” dedi.

Bu benzersiz ödeme protokolü, finans dünyasında devrim yaratmayı ve kullanıcılar için daha sorunsuz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir