Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kıdemli Analistten Haftalık Altın Tahmini: Bu Seviyeler Önemli!

Altın fiyatları, Pazartesi günü ABD’nin erken işlemlerinde mütevazı bir düşüş yaşasa da sonrasında toparlandı. Altın tahmini için teknik seviyeleri paylaşan kıdemli analist Jim Wyckoff’a göre şu anda risk iştahı hiçbir şekilde sağlam değil, ancak birkaç hafta önce görülen yüksek kaygı seviyelerinden iyileşti ve bu, güvenli liman metallerindeki yükselişi sınırlıyor. Jim Wyckoff’un piyasa yorumlarını ve altın teknik analizini Coinmühendisi.com okuyucuları için hazırladık.

Analistin altın tahmini, bu seviyeleri işaret ediyor

Küresel hisse senedi piyasaları bir gecede karıştı. ABD hisse senedi endeksleri, New York günlük seansı başladığında daha zayıf açılışlara işaret ediyor. Rusya-Ukrayna savaşı piyasanın ön brülöründe devam ediyor. Rusya’nın hafta sonu boyunca bir Ukrayna şehrine saldırmak için hipersonik bir füze kullandığı ve bazı askeri analistlerin savaşın Ukrayna vatandaşları için daha ölümcül sonuçlar doğuran yeni bir bölüme girdiğini söylediği bildiriliyor.

coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, ABD Başkanı Joe Biden Perşembe günü, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalini görüşmek üzere NATO ve AB liderleriyle bir araya gelecek. İki gün sürecek zirve, Brüksel’deki NATO karargahında yapılacak. Biden, Avrupa Konseyi toplantısına da katılacak. Biden yönetimi, zirve sırasında Biden’ın ‘devam eden caydırıcılık ve savunma çabalarını tartışacağını’ ve ABD’nin NATO müttefiklerine olan bağlılığını yeniden teyit edeceğini söyledi.

Kıdemli analist Jim Wyckoff, teknik olarak, Nisan vadeli altın boğaların genel olarak kısa vadeli teknik avantaja sahip olduğunu ve boğaların bir sonraki yukarı yönlü fiyat hedefinin, Nisan vadeli kontratlarını ana direnç olan 2.000 doların üzerinde bir kapatmak olduğunu belirtiyor. Analiste göre, ayıların bir sonraki kısa vadeli aşağı yönlü fiyat hedefi ise, vadeli işlem fiyatlarını 1.850 dolar seviyesindeki sağlam teknik desteğin altına itmek. Analist, şu teknik seviyelere dikkat çekiyor:

Sarı metal için ilk direnç Cuma gününün yükseği 1.946,20 dolarda ve ardından 1.956,90 dolarda görülüyor. İlk destek Cuma gününün en düşük seviyesi 1.918 dolar ve ardından 1.900 dolar seviyesinde görülüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir