Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.482
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.482
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Kanye West, JP Morgan’a Bitcoin Göndermesi Yaptı

JP Morgan’da tuttuğu 140 milyon dolar ile gündeme gelen Kanye West, Bitcoin (BTC) şapkasıyla bankanın önünden geçti.

Amerikalı rap şarkıcısı Kanye West, JP Morgan’a ait bir banka şubesinin önünde Satoshi Nakamoto şapkasıyla görüldü. Ünlü sanatçı, hesabındaki tüm fonları 21 Kasım tarihine kadar taşımasını isteyen bankaya gönderme yaptı. West, JP Morgan üzerinde 140 milyon dolar tuttuğunu ancak bankanın kötü davrandığını iddia etti.

Kanye West, Bitcoin Tavsiyeleri Alıyor

Hip hop sanatçısı Kanye West, sosyal medya üzerinden kullandığı ağır tabirler nedeniyle çeşitli eleştirilere maruz kaldı. Özellikle yahudiler hakkında attığı bir paylaşım nedeniyle, kullanıcılar tarafından Twitter‘a şikayet edildi. Öfkesini sosyal medya üzerinden yansıtan ve konuşmalarında sertliği esirgemeyen sanatçı, Twitter ve Instagram‘dan aynı anda yasaklandı.

West’in nefret söylemleri güçlü tepkiler aldı. Ancak sanatçının bu söylemleri uzun zamandır devam ediyor. Son zamanlardaki eleştirilerin ardından JP Morgan, ünlü sanatçıya bankadaki fonlarını taşımasını bildirdi. Konuyla ilgili konuşan sanatçı West, kendisine yapılan bu davranışın, tüm insanlara yapılabileceğini iddia etti.

Parasını nereye taşıyacağını düşünen sanatçıya David Gokhshtein, Bitcoin almasını tavsiye etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir