Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$69.505
% 5.04
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 69.505
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

Kaçak Elektrikle Bitcoin Üretti, Yakayı Ele Verdi!

bitcoin

Çorum’un Alaca ilçesinde yasa dışı yollarla elde edilen bilgisayar ekipmanları ve kaçak elektrikle Bitcoin madenciliği yapmaya çalıştığı belirlenen kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Özhan Mahallesi’ndeki terk edilmiş bir çorap fabrikası binasında gümrük kaçağı ekipmanlarla bitcoin madenciliği tesisi kurduğu belirlenen 29 yaşındaki S.A, Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından takip edildi.

Teknik ve fiziki takibin ardından gerçekleştirilen operasyonda, fabrika binasında çalışır durumda bitcoin madenciliğinde kullanılan 16 elektronik ekipman ele geçirildi. Fabrikada yapılan incelemelerde, ayrıca binaya kaçak elektrik hattı çekildiği de tespit edildi.

S.A. gözaltına alınırken, gümrükten kaçak yollarla yurda sokulduğu belirlenen cihazlara da el konuldu. Bu sırada ekiplerin tesiste arama yapması, polis kamerasıyla kaydedildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir