Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.596
% 1.21
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.596
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Justin Sun’dan Birleşme Açıklaması

Justin Sun, kripto borsaları Huobi ve Poloniex‘in gelecekte birleşebileceğini söyledi.

Huobi geçtiğimiz günlerde, şirketin ilk üç kripto borsası arasında yer almak için izleyeceği stratejileri ortaya koydu. Huobi Global, kendisini basitçe Huobi olarak yeniden markalaştırdı. Son olarak, Huobi’nin yeni marka stratejisinin bir parçası olabilecek bir konu gündeme geldi. Huobi’nin Poloniex ile birleşebileceği belirtiliyor.

Justin Sun, İki Borsanın Birleşebileceğini Söyledi

Tron’un kurucusu ve Huobi’nin küresel danışma kurulu üyesi Justin Sun, The Block’a verdiği demeçte, kripto borsaları Huobi ve Poloniex’in gelecekte birleşebileceğini söyledi.

Bugün erken saatlerde Çin merkezli kripto muhabiri Colin Wu, konuya aşina kaynaklara atıfta bulunarak Poloniex’in Huobi ile birleşeceğini tweetledi. Ancak Sun, iki şirketin bağımsız olduğunu ve henüz birleşme planlarının olmadığını, gelecekte bir anlaşma olup olamayacağı sorulduğunda ise bunun mümkün olabileceğini belirtti.

Sun’ın hem Poloniex hem de Huobi ile ilişkileri var. Sun, 2019 yılında başlangıçta bu ilişkiyi inkar ettikten sonra Poloniex’e yatırım yaptığını doğrulamıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir