Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.481
% 2.38
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.481
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

JUP (Jupiter) Fiyatının 0.59 Dolar’a Çıkışı: Piyasa Dinamiklerinin Analizi

JUP

JUP ‘ın momentumunun arkasında yatan stratejik hamle, likiditenin havuzdan geri çekilerek satış baskısını azaltmak ve olumlu etkiler yaratmak olmuştur. JUP, SOL 100 Dolar’ı aşarken 0.59 Dolara ulaştı. Artan işlem hacmi, JUP’a olan ilginin arttığını gösteriyor.

İlginizi çekebilir: Shiba Inu: Balinalar Alıyor, Fiyat Ne Yapacak?

Arkham Intelligence, JUP Fiyat Arkasındaki Tetiği Açıklıyor: Likidite Geri Çekimi

Ancak, Arkham Intelligence’ın bir yayında ortaya koyduğu gibi, JUP fiyatındaki artışın özel bir tetiği vardı. Arkham’a göre, Jupiter borsa ekibi likiditeyi orijinal JUP havuzundan çekmişti. Makale yayımlandığında ekip, havuzdan 90 milyon JUP çekmişti.

Bir likidite havuzu, akıllı sözleşmeye kilitlenmiş ve merkeziyetsiz bir borsada (DEX) daha hızlı emirleri ve işlemleri mümkün kılan kripto paralardan oluşur. Fiyat dinamikleri açısından havuzdan likiditenin çekilmesi, JUP’da olduğu gibi, kripto para üzerindeki satış baskısını azaltmaya hizmet eder.

Piyasa Sinerjisi: Jüpiter’in Büyümesi, Solana’nın Momentumunu Yansıtıyor

JUP’ın yükselişinin bir diğer nedeni de Solana’nın yükselişi olabilir. Solana bir süredir 100 Doların altında işlem görüyordu, ancak JUP yükseldiğinde Solana 102 Dolardan işlem görüyordu. JUP ve Solana bir şekilde bağlantılı; JUP, Solana üzerinde bir borsa.

Hype Uyarısı: JUP 0.59 Dolar Eşiğini Geçerken Sosyal Hacim Artıyor

Son rallinin, borsa ticaret hacmindeki artışın tetiklediği fiyat hareketinden piyasa katılımcılarının nasıl yararlandığını gösteriyor. 7 Şubat’ın ilk saatlerinde işlem hacmi 265,95 milyon dolardı. Ancak birkaç saat içinde 465,12 milyon dolara fırladı. Bu da JUP’ta önemli alım satım aktivitesi olduğunu gösteriyor. Sosyal hacim açısından veriler, fiyatların yükselmesiyle birlikte sosyal hacimde de bir artış olduğunu gösteriyor. JUP 0.59 Dolara ulaştığında sosyal hacimde önemli bir artış oldu. Sosyal hacim, bir varlık için yapılan arama sıklığını yansıtır, artış ise tokena olan ilgi ve tartışmaların arttığını gösterir. Tersine, bir azalma heyecanın azaldığını işaret eder.


Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir