Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.261
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.261
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

ABD Milletvekilleri Stablecoin Anlaşmasında Son Noktasında

Stablecoin

Temsilci Max Waters, ABD Milletvekillerinin stablecoin anlaşmasını kilitlemeye çok yakın olduğunu söylüyor.

İlginizi çekebilir: ARK 21Shares’dan Spot Ethereum ETF Güncellemesi

Stablecoin tartışmaları son yıllarda sıcak bir konu. Stablecoin firmaları LUNA’nın çöküşünden sonra gerçek bir güç gösterdi. LUNA’nın dramatik çöküşünden sonra, stabilcoin firmaları coinlerini daha güvenilir hale getirmek için adımlar attı.

ABD’li Kanun Yapıcılar Stablecoin Anlaşmasına Gerçekten Çok Yakın

Temsilci Max Waters stablecoin anlaşması hakkında bir açıklama yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki milletvekillerinin stabilcoin düzenlemeleri üzerinde çalıştıkları ve bir anlaşmaya varmaya yakın oldukları bildiriliyor. Temsilci Maxine Waters, Politico’ya verdiği bir röportajda, Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Patrick McHenry ile birkaç ay süren çabaların ardından anlaşma konusunda ilerleme kaydedildiğini doğruladı. “Stabilcoin üzerinde çalışıyoruz; çok yakınız. Çok, çok yakınız – çok yakınız” dedi.

Birçok ülke stabilcoin geliştirmek için yoğun çaba sarf ederken, ABD arka planda kaldı. Ancak Waters’ın yorumları ABD’nin de bu sürece yetişeceğini gösteriyor. Şimdilik, gerekliliklerin ve kuralların stabilcoin piyasasını herhangi bir şekilde bastırıp bastırmayacağına dair bir gösterge yok. Bununla birlikte, Federal Rezerv, stabilcoinler üzerinde bir miktar gözetim görmek istiyor.

Genel görüş, ABD Merkez Bankası tarafından stabilcoin kullanımının bir miktar gözetim altında tutulması gerektiği yönündedir.


Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir