Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.379
% 2.27
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.379
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

JPMorgan, Ödemeler Departmanı İçin Microsoft Eski Yöneticisini İşe Aldı

JPMorgan, ödemeler bölümü için Microsoft’un eski yöneticisini işe aldı.

JPMorgan ekibine dahil olan Tahreem Kampton, dijital ekosistem ve blokzinciri teknolojisi de dahil olmak üzere ödemelerin geleceğine odaklanacak. JPMorgan konuyla ilgili henüz bir yorum yapmış değil.

JPMorgan, Microsoft Eski Yöneticisi İşe Aldı

Bankacılık devi JPMorgan, ödemelerin geleceği ile alınacak aksiyonlar için Microsoft eski yöneticisi Tahreem Kamptona güveniyor.

Bankanın hamlesi, JPMorgan’ın teknolojiye yatırım yapmasından aylar sonra geldi. Banka, Ocak ayında yaptığı açıklamada 2021 yılında teknolojiye harcadığı 12 milyar doları bu yıl %20 oranında artırmayı planladığını ifade etmişti.

Tahreem Kampton, yirmi yıldan daha üzün bir süre Microsoft’ta şirketin döviz ve emtia başkanı olarak gmrev aldı. Bunun haricinde ilave görevlerini yanı sıra şirkette baş yatırım sorumlusu görevini de üstlendi.

Kampton yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Bilginin, varlığın ve değerin fiziksel, dijital ve sanal dünyalar arasında, sınırların ötesinde, uzayda ve hatta metaverse evreninde sorunsuz bir şekilde aktığı yeni bir manzarayla karşı karşıya durumdayız”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Genel’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir