Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$64.807
% 4.93
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.807
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

JPMorgan: Bitcoin’in Gerçek Değeri Bu Rakamlar!

Bitcoin, 30.000 dolar seviyelerinde ciddi bir dirençle karşı karşıya ve bazı analistler, buradan düşmeye devam edeceğine inanıyor. Bir Wall Street bankacılık devi JPMorgan, Bitcoin için olumlu ve mevcut fiyatlara göre yüzde 28’lik bir artış öngörüyor.

JPMorgan: Bitcoin’in “gerçek değeri” 38.000 dolar

JPMorgan analistleri yatırımcılara yazdığı bir mektupta 38.000 doların Bitcoin için “makul bir fiyat” olduğunu belirtti. Ayrıca, banka piyasanın geleceği konusunda iyimser. Notta şunlar yazıyor:

Geçen ayki kripto piyasası düzeltmesi, geçen Ocak/Şubat ayına göre daha çok kapitülasyona benziyor ve ileriye dönük olarak Bitcoin ve kripto piyasası için daha genel olarak yukarı yönlü görüyoruz.

JPMorgan, gayrimenkul yerine kripto paraları tercih ediyor

Şirketin tavsiye ettiği “alternatif yatırımlar” arasında Bitcoin ve kripto para birimleri de yer alıyor. JPMorgan’a göre, kripto paralar, özel borç, özel sermaye ve gayrimenkul gibi diğer varlık türlerinden daha büyük bir düzeltme gördü. Bankanın stratejistleri bu konuda şunları söylüyor:

Bu nedenle, finansal riskten korunma fonlarının yanı sıra, en sevdiğimiz alternatif varlık sınıfı olarak gayrimenkulü kripto paralarla değiştiriyoruz.

Bitcoin ve diğer kripto para birimleri, küresel finansal ortamdan ciddi şekilde etkilendi. Fed yükselen enflasyon karşısında faiz oranlarını yükseltmeye hazırlanırken, yatırımcılar KAPALI varlıkları riske atmak için para transfer ediyor. Ancak son düşüşe rağmen, dünyanın bazı zengin yatırımcıları Bitcoin’i desteklemeye devam ediyor. Milyarder hedge fon yöneticisi Ray Dalio, alternatif bir varlık sınıfı olarak Digital Gold Bitcoin’e hala inandığını söyledi. Bir milyarder olan Bill Miller, Bitcoin varlıklarını elinde tuttuğunu ve mevcut piyasa gerilemesi boyunca hiç satmadığını söyledi.

Piyasa analistleri Bitcoin için neler söylüyor

Analistler volatilitenin geri döneceğini tahmin ederken, düşük işlem etkinliği önem kazanıyor. Analist Dylan LeClair, volatilite verilerine dayanarak durumu “ürkütücü derecede sakin” olarak nitelendirdi.

25 Mayıs’ta 32.800 dolara doğru bir hareket öngören Michaël van de Poppe ise mevcut fiyat bölgesinden bir kopuşun “nispeten yakında” olacağını söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir