Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.972
% 4.27
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.972
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Balinalar Çokça Bu Altcoin’den Alıyor: Sebebi ise O Haber!

Altcoin piyasası bir süredir durgun olsa da, görünüşe göre bazı balinalar haberleri fırsata çevirmeyi kovalıyor. Dev bir halka arz haberleri balinaları tekrar sahaya davet etti.

Balinalar bu altcoin projesinde çılgınca birikime geçti

Altcoin balinaları, piyasa çöküşünün ortasında tekrar harekete geçti. On-chain analitik firması Santiment’e göre, 1 milyon ila 10 milyon arasında XRP’ye sahip Ripple balinaları çılgın bir birikim döneminden geçiyor. Firma yakın tarihli bir tweet’te şunları söylüyor:

1 milyon ile 10 milyon dolar arasında XRP tutan balinalar toplu olarak biriktiriyor ve şimdi 2 ay içinde, tutalan XRP arzının en yüksek yüzdesine ulaştılar. Bu, borsa dışı yatırımcıların en aktif katmanıdır ve şu anda tüm XRP’nin %6,12’sine sahipler.

XRP, son ayların düşüş eğilimi nedeniyle ATH seviyesinden yarıdan fazla değer kaybetti. Yazım sırasında, 0.3897 dolardan işlem görüyor.

Bu haber balinaları XRP’ye yönlendirdi

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Salı günü Dünya Ekonomik Forumu’nun Davos’taki yıllık toplantısına katıldı. Bu toplantıda Gürcistan başbakanı şirketi Gürcistan’da merkez kurmaya davet etti. Açıklamalarında, SEC ile yasal mücadelelerinin sona ermesinden sonra, ilk halka arz (IPO) olasılığını araştıracaklarını belirtti. Bu gelişmeyle paralel balinaların XRP stoklarında belirgin bir atış gözlemleniyor.

Ripple ve SEC davası 155.ayı geride bıraktı. SEC, Aralık 2020’de, Ripple şirketine ve CEO’larına menkul kıymetler düzenleyicisine kayıtlı olmayan menkul kıymetler ve XRP satmaları gerekçesiyle daha açtı. Ancak mahkemede Ripple, yanlış yapmama tutumunu şiddetle savundu. Birçok analist, bu yıl Ripple’ın lehine bir anlaşmaya varılacağını tahmin ediyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin halka açılma arzusundan bahsetti:

ABD’deki SEC’den tutarlılık ve netlik istediğimize inanıyorum. SEC’in süreci halihazırda olduğundan daha fazla boğmayacağını umuyorum. Ama biliyorsun, kesinlikle bunun mümkün olduğu bir boyuttayız. SEC davasını bitirdikten sonra bir göz atacağız.

Ripple, düzenleyici zorluklara rağmen uluslararası pazarda gelişmeye devam ediyor. Sınır ötesi ödemeler için talep üzerine XRP likiditesi, 2022 yılının ilk çeyreğinde 8 milyar dolardı. Bu, bir önceki yılın aynı dönemi için likidite ödemesinin sekiz katıydı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir