Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.046
% 3.93
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.046
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Japonya, Token Listeleme Kurallarını Güncelliyor

Japonya

Japonya, kripto benimsenmesinin artması amacıyla kripto paraların listelenmesini kolaylaştırmayı planlıyor.

Japon hükümeti, dün kripto para kullanarak kara para aklamayı önlemek ve ilgililere verilen cezaları artırmak için mevcut finansal düzenlemelerde yapılan değişiklikleri onayladı. Kripto listeleme kurallarındaki olası değişim ise Başbakan Fumio Kishida‘nın Web3 firmalarının büyümesine destek de dahil olmak üzere Japonya ekonomisini canlandırmak için bir gündem peşinde koşmasıyla geliyor.

Japonya’dan Token Listeleme Kurallarına Güncelleme

Bloomberg‘te yer alan habere göre Japonya, borsalara, uzun tarama sürecinden geçmeden kripto paraları listelemelerine izin vermeyi planlıyor.

Token listeleme sürecinin yumuşatılması, pazara giriş için çıtayı düşürerek yeni başlayanların yerleşik oyuncularla rekabet etmesine yardımcı olabilir. Değişiklikleri özetleyen belgeler yakın zamanda üye firmalara dağıtıldı. Kural değişikliğinin Aralık ayında yürürlüğe girmesi bekleniyor.

Başkan Yardımcısı Genki Oda, konuyla bağlantılı olarak şunları söyledi:

“Japonya Sanal ve Kripto Varlıklar Borsası Birliği, Mart 2024’e kadar, ulus için yeni olan kripto paraların yanı sıra ICO veya takas teklifleri yoluyla verilen token’lar için ön taramaları da kaldırabilir”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir