Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.964
% 2.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.964
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Jambo’nun 99 Dolarlık Akıllı Telefonu Gelişmekte Olan Pazarlarda Kripto Benimseme Kodunu Kırmayı Hedefliyor

Jambo'nun 99 Dolarlık Akıllı Telefonu Gelişmekte Olan Pazarlarda Kripto Benimseme Kodunu Kırmayı Hedefliyor

Kripto olmayan yerlilere ulaşmak endüstri için büyük bir engeldir, ancak Jambo Technology, Afrika, Latin Amerika ve Güneydoğu Asya gibi gelişmekte olan pazarları hedefleyen uygun fiyatlı web3 akıllı telefonlarıyla bir çözüm bulmuş olabilir.

Twitter’da @DaveWangMIA hesabına sahip bir kişi Jambo telefonları hakkında yazdı:

99$’lık JamboPhone, daha yüksek RAM ve gelişmiş özellikleri sayesinde kendi fiyat aralığındaki rakiplerinden daha iyi bir performansa sahip. Bu, genellikle yavaş cihazlarla mücadele eden düşük gelirli tüketiciler için önemli bir sorun noktasını ele alıyor.

Kullanıcılar, hem TikTok gibi web2 devleri hem de Aptos, Matr1x ve Sleepagotchi gibi web3 oyuncuları dahil olmak üzere önceden yüklenmiş ortak uygulamalar aracılığıyla kripto kazanabilirler. Bu sadece kripto kullanımını teşvik etmekle kalmıyor, aynı zamanda kullanıcıların telefonlarını zaman içinde etkin bir şekilde “ödemelerine” de olanak tanıyor.

Gelişmekte olan pazarlarda hiperenflasyon, büyük bankasız nüfus ve para birimi kısıtlamaları gibi faktörler nedeniyle kripto benimsenmesi artıyor. Jambo, blok zinciri teknolojisine zaten açık olan kullanıcıları hedefleyerek ve onlara web3 dünyasına açılan bir kapı sunarak bu eğilimden yararlanıyor.

Neredeyse sıfır marjla donanım satarak ve yazılım gelirine odaklanarak Jambo, daha iyi özellikler sunarken geleneksel telefon oyuncularının altını oyuyor. Bu da hem şirket hem de kullanıcılar için bir kazan-kazan yaratıyor.

Bu strateji sürekli bir döngüyü besliyor. Tüketiciler yükseltilmiş JamboPhone’u satın alıyor, ödemek için kripto kazanıyor, kazanç fırsatları sunan daha fazla ortağı çekiyor, daha fazla telefon satışına ve daha düşük üretim maliyetlerine yol açıyor. Jambo şimdiden 40 ülkeye sevkiyat yaptı ve önde gelen oyuncularla üretim anlaşmaları yaparak ölçeklenebilirlik sağladı.

JamboPhone çeşitli web3 fırsatlarının kilidini açıyor:

  • DePIN: Telefonun yetenekleri, DePIN ve doğrulayıcılar için donanım darboğazını çözerek daha fazla insanın merkezi olmayan ağ altyapısına katılmasını sağlayabilir.
  • Oyun oynama: Sleepagotchi ve Matr1x gibi önceden yüklenmiş web3 oyunları, Jambo’nun daha geniş dağıtım arayan diğer oyun projeleriyle ortaklık kurma potansiyelini sergiliyor.

Gelişmekte olan pazarlarda web3’e odaklanan bir yatırımcı olan 99 Capital, Jambo’yu destekliyor ve kriptoyu yetersiz hizmet alan bölgelere getirmede kilit bir oyuncu olarak görüyor. Portföy şirketlerine ön kurulumlarda ve ortaklıklarda yardımcı olmak için Jambo ile işbirliği yapıyorlar.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir