Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.658
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.658
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

İşte Kripto Denizinde Keşfedilecek 10 Altcoin!

Kripto para piyasası inanılmaz bir hızla yükseldi. Doğal olarak hızlı çıkışların hızlı inişleri de oluyor. Daha sonra kripto okyanusunda kasırga koptu ve bazı altcoin projelerini sulara gömdü. Bununla birlikte kripto okyanusunda keşfedilecek bir çok proje var. Kripto uzmanı Aratrika Dutta, seçtiği en iyi 10 altcoin projesini değerlendiriyor.

Kripto kışında yatırımcılar yeni arayışların peşinde

Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere 2021 yılının sonunda, kripto paralar büyük bir artış gösterdi. Ancak daha sonra sert rüzgarlarla karşılaştı ve dip noktalara geriledi. Bu nedenle kripto yatırımcıları, son dönemde Terra (LUNA) gibi popüler ve karlı kripto para birimlerinin oluşturduğu kan gölünün ortasında gergin durumda. Bununla birlikte dijital varlıklar, tarihlerinde hiç olmadığı kadar yerleşik hale geldi. Genç endüstrideki projeler, devasa düzeyde beyin gücü, emek ve yatırım çekmeye devam ediyor.

Son derece değişken kripto para piyasasında bir miktar geçim kazanmak için kripto cüzdanlarında kar elde etmeye çok ihtiyaçları var. Çünkü volatiliteye rağmen, birkaç kripto yatırımcısı, böylesine önemli bir zamanda kazanan olarak ortaya çıkan kripto paraları aramaya devam ediyor. Şu anda yatırımcılar, hangi dijital parayı şimdi satın almanın daha iyi olacağını merak ediyor. Kripto uzmanı Aratrika Dutta, Bitcoin 25 bin dolara ulaşmadan önce satın alınacak en iyi 10 kripto para birimini listeliyor.

Uzmanın seçtiği altcoin projeleri

Solana (SOL)

Solana hala en iyi 10 kripto para arasında yer alıyor. Kendi Blockchain’inde sahip. Bu da başka bir ağın tasarımına ve sınırlamalarına güvenmek zorunda olmadığı anlamına geliyor. Ethereum’un Merge’i tamamlaması ne kadar uzun sürerse, merkezi olmayan uygulamalara ve kendi Defi ürünlerine sahip bir Ethereum rakibi olan Solana’nın o kadar fazla fayda sağlaması mümkün.

Uniswap (UNI)

Uniswap, kullanıcıların üçüncü taraflarla iletişime ihtiyaç duymadan dijital para birimleri alıp satmalarını sağlayan popüler merkezi olmayan borsayı temsil ediyor. Diğer tüm kripto paralar yatırımcılara değerlerini kanıtlayamamış olsa da, Uniswap 2022’nin başlarında piyasa değerini aştı. Dolayısıyla, Uniswap 2022 için bir yatırım seçeneği olduğunu kanıtlıyor.

Polygon (MATIC)

Polygon’u, Ethereum Blockchain’ine önemli katkılarda bulunan bir geliştirme ekibi oluşturdu. CoinMarketCap’e göre Polygon, Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için tasarlandı. “İkinci katman” çözümü olarak, Ethereum’u multi-chain bir sisteme genişleterek işlem ve doğrulama hızını iyileştiriyor.

Ethereum (ETH)

Bitcoin’in çöküşünden sonra Ether’in mevcut değer düşüşü yatırımcıları şok etti. Altcoin en düşük değerinden toparlanırken bile yatırımcılar alternatif yatırım seçeneklerini değerlendiriyor. ETH tokeni katlanarak değişken bir yerde olsa da, ETH yatırım için Bitcoin’den çok daha iyi bir seçenek olabilir. Bu arada ETH 2.0 yükseltmesinin lansmanı da biraz heyecana neden oluyor. Bu yükseltme, yatırımcıları Ethereum’un geleceği konusunda oldukça heyecanlandırıyor.

Binance Coin (BNB)

BNB, dünyanın en büyük kripto para borsalarından birinin yerel tokeni. Binance, kripto para borsalarını finansal ve ekonomik piyasaların ön saflarına getirmeye odaklanıyor. Şu anda neredeyse tüm kripto borsaları düşen kripto değerlerinden dolayı acı çekiyor. Bununla birlikte BNB, piyasadaki diğer birçok kriptodan daha karlı bir yatırım olduğunu kanıtlayabilir.

Ripple (XRP)

XRP, Ripple’ın yerel tokeni. Uluslararası işlemleri işlemek için popüler SWIFT sistemine daha ucuz ve daha verimli bir alternatif sunuyor. XRP Ledger, Ripple’ın yerel varlığı olarak XRP tokenli açık kaynaklı bir Blockchain. Ripple ekonomisinden bağımsız olarak çalışıyor. Ayrıca, yatırımcıların bunu çeşitli amaçlar için kullanması mümkün.

Cardano (ADA)

Piyasa oynaklığından sonra bile altcoin, aktif olarak gelişen bir Blockchain olarak itibarını kaybetmedi. Cardano, Proof-of-Work algoritmasından daha az enerji yoğun olan bir Proof-of-Stake konsensüs mekanizmasını başarılı bir şekilde kullanıyor. Bu yüzden en büyük Blockchain’e sahip olan en hızlı büyüyen kripto paralardan biri.

Tether (USDT)

Tether, TerraUSD’nin en büyük rakiplerinden biriydi. Şimdi stablecoin piramidinin tepesinde oturuyor. Tether, Terra veya Bitcoin’den çok daha güvenilir. Tether, UST düştükten sadece iki saat sonra düştü, ancak değeri bir saat içinde tekrar yükseldi. ABD doları ile henüz tam pariteye ulaşamamış olsa da, bu seviye civarındaki pozisyonunu etkin bir şekilde korudu.

Decentraland (MANA)

Metaverse teknoloji liderleri arasında popüler hale geldikten sonra Decentraland kripto piyasasında popüler bir isim haline geldi. Son birkaç gün içinde, Decentraland kullanıcılarının sayısı katlanarak arttı. Ayrıca, fiyatlarında büyük bir artış gördü. Decentraland, en büyük metaverse coin’lerinden biri. Aşırı sürükleyici ve heyecan verici deneyimler sağlayacak bir alanın geliştirilmesini destekliyor.

The Sandbox (SAND)

Sandbox, son zamanlarda yükselen başka bir metaverse coin’i. Kripto piyasası şu anda savunmasız bir durumda. Bununla birlikte SAND, metaverse’ün artan popülaritesi nedeniyle karlı bir yatırım olma konusunda tutarlı itibarını korudu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir